Evernote komt met Smart Notebooks

Vrijdagavond (Nederlandse tijd) vond in San Francisco de tweede Evernote Trunk Conference plaats. Tijdens deze conferentie is onder andere de uitreiking van de Developers Cup, diverse workshops en natuurlijk een keynote van CEO Phil Libin die met een fraaie nieuwtjes komt. We schreven al over de Evernote Business accounts die in december komen, maar er is meer. Zoals de Evernote Smart Notebooks, een samenwerking met het befaamde Moleskine merk.

Evernote Smart Notebooks

Moleskine en Evernote introduceren het Evernote Smart Notebook. Dit is een speciaal notitieboek waarmee creatieve ideeën op papier direct kunnen worden gedigitaliseerd en gesynchroniseerd met de Evernote app voor de iPhone, iPad en iPod touch. Door met de Evernote app simpelweg een foto te maken van handgeschreven woorden en schetsen die zijn gemaakt in het Evernote Smart Notebook, worden deze direct getransformeerd in herinneringen die gedeeld kunnen worden en doorzoekbaar zijn.

 

Door de stijlvolle Moleskine notitieboeken te combineren met de archivering- en zoekcapaciteiten van Evernote, kunnen geschreven ideeën en ontwerpen eenvoudig georganiseerd worden op thema. Verder kunnen ze worden gedeeld op sociale netwerken en worden bewaard met alle andere creatieve ideeën die een gebruiker in Evernote heeft verzameld.

Samenwerking

Het Evernote Smart Notebook is het resultaat van een bijzondere samenwerking tussen Moleskine en Evernote. Evernote heeft functionaliteit toegevoegd die speciaal is ontwikkeld om te werken met fysieke boeken. Moleskine heeft special paginastijlen en stickers ontwikkeld die gebruikt kunnen worden in combinatie met Evernote.

Het Evernote Smart Notebook is beschikbaar met ‘Evernote Ruled’ en ‘Evernote Squared’ paginaontwerpen. Deze zijn geoptimaliseerd voor foto’s die gemaakt zijn met Evernote’s nieuwe Page Camera-functionaliteit die exclusief beschikbaar is in de Evernote-applicatie voor de iPhone en iPad. De Page Camera corrigeert automatisch het perspectief en verbetert het contrast tussen de inkt en de pagina’s van de Smart Notebook om een notitie te maken die overal en altijd bekeken, gedeeld of gezocht kan worden in Evernote.

Moleskine Smart Stickers

Elk notitieboek bevat een set gekleurde Moleskine Smart Stickers. Deze stickers zijn verbonden aan een specifieke tag in Evernote. Als er een foto wordt gemaakt van een pagina met een dergelijke sticker of verschillende pagina’s met meerdere stickers, dan worden deze direct herkend door de ‘Page Camera’ in de Evernote app. De gedigitaliseerde pagina wordt vervolgens automatisch gecategoriseerd in Evernote. Smart Stickers maken het digitaal organiseren van je Evernote Smart Notebook heel eenvoudig.

 

Het Evernote Smart Notebook by Moleskine wordt geleverd met drie maanden gratis Evernote Premium. Evernote Premium biedt een hoogwaardige Evernote-ervaring met een hogere maandelijkse upload-capaciteit, verbeterde zoekmogelijkheden voor PDF’s en afbeeldingen en meer mogelijkheden om notities te delen.

Beschikbaarheid

Het Evernote Smart Notebook is vanaf 1 oktober beschikbaar in regulier en pocket-formaat voor respectievelijk $ 29,95 en $ 24,95. Het kan vanaf vandaag al besteld worden via de Nederlandse Moleskine site en www.evernote.com/moleskine.

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

[plista widgetname=plista_widget_belowArticle]