In Evernote vorige versies van je notitie terugzetten

In Evernote een notitie aangepast en achteraf niet zo gelukkig met die wijzigingen? Dan kun je -als je premiumgebruiker bent- vorige versies van je notitie terughalen.

In Evernote-notities heb je een Informatie-knop per notitie. Onder die knop zit een hele reeks gegevens met onderaan Toon geschiedenis.

Schermafbeelding 2015-07-15 om 15.09.27

Als je op Toon geschiedenis klikt, zie je de vorige versie of versies voor zover die er zijn.

Schermafbeelding 2015-07-15 om 15.10.36

Als je een oudere versie wil zien, klik je op de datum van die versie. Wil je die versie terughalen, dan importeer je deze. Deze notitie houdt de naam die hij had maar komt in een apart notitieboek:

Schermafbeelding 2015-07-15 om 15.12.32

In het notitiescherm legt Evernote uit wat er onder de geschiedenis van een notitie valt:

Evernote maakt een paar keer per dag een kopie van alle notities in je account die gewijzigd zijn sinds de laatste systeemcontrole. Met deze pagina kan je eerdere versies van je notities bekijken en exporteren. Deze functie is alleen beschikbaar voor Premium gebruikers.

Door op een notitie te klikken, kan je de content van de opgeslagen versie zien. Als je wil, kan je deze content kopiëren en plakken. Je kunt ook op Exporteer klikken om de notitie te downloaden. Eenmaal gedownload, kan de notitie worden geïmporteerd met gebruik van de Importoptie in het Bestandsmenu van Evernote voor Windows of Evernote voor Mac.

Met dank aan Maarten Willemse voor de tip!

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...1Stom

About Author

0 Comment

Leave a comment

[wpterms id="3193"]