Gedragen kleren nog niet in de was? Handige hanger!

Waarschijnlijk voor de hand liggend, maar daarom niet minder handig! Voor iedereen die op kamers woont of anders klein behuisd is, een handige tip om je gedragen kleren netjes en handig te bewaren. Immers: vaak zijn kleren na een keer dragen nog lang niet rijp voor de wasmachine. En over een stoel hangen staat zo slordig…

Afijn, via ons Engelstalig broertje kwam ik op een leuke tip, waarvan ik er in de loop van de tijd meer hoop te verzamelen..

http://lifehacker.com/#!5779149/keep-worn-clothes-from-messing-up-your-bedroom-with-a-coat-hanger

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?1Meh...1Stom

About Author

9 Comments

 • Dennis
  Posted 16/03/2011 12:19 pm 0Likes

  Ik moet toch zeggen dat dit soort dingen niet voor iedereen logisch zijn. Ik heb maandag nog precies deze tip verteld omdat bij hun in de slaapkamer altijd alles op de grond ligt. Was een ‘openbaring’ voor hem.. Soms worden de simpele dingen vergeten.

 • Ron
  Posted 12/03/2011 4:13 pm 0Likes

  Ik ben groot voorstander van simpele “paperclip” hacks. Maar deze is werkelijk (weer) van een bijzonder laag niveau. Precies zoals Annie zegt over de “hack” van je schoenen vegen voor je ergens naar binnen stapt. Ik hoop dus dat Annelies ons niet gaat lastig vallen met haar verzameling “handige knoop in je zak doek hacks”.

 • Annie
  Posted 10/03/2011 9:36 pm 0Likes

  @Arjan. Mss heb je gelijk. Het gaat mijn voorstellingsvermogen te boven, maar ja ik ben natuurlijk ook maar beperkt. Ik dacht echt dat het iets anders moest zijn dan een kapstok om je spullen op te hangen. Voor de mensen waar dit een openbaring voor is moet huishouden dan toch echt een grote opgave zijn. Maar ik zal ongetwijfeld ook ergens een blinde vlek hebben.
  ik vraag me dan wel af, waar ligt de grens….

 • Liseth
  Posted 10/03/2011 12:23 pm 0Likes

  “grootmoeders handige huishoudhacks”
  leuk idee voor een nieuwe rubriek?

 • Maria
  Posted 10/03/2011 11:49 am 0Likes

  Ik vind het eigenlijk helemaal geen slecht idee, nu ik er over nadenk. In eerste instantie vond ik het ook een beetje simpel, maar ik zit wel mooi met die rommelige stapeltjes.

 • Arjan
  Posted 10/03/2011 9:38 am 0Likes

  @ Annie: wat is er mis met simpele hacks? Voor jou (en vele anderen) is het misschien een open deur, maar voor sommigen kan het werkelijk een openbaring zijn. Voor hen is het dan maar goed dat er hacks als deze worden gepost 😉

 • Annie
  Posted 09/03/2011 3:45 pm 0Likes

  Nee maar, wordt dit het niveau van hacks? Sorry hoor, te simpel. Ik heb nog doorgeklikt omdat ik het niet kon geloven.
  Ik kijk uit naar de volgende hack.
  Ik weet er nog wel een: veeg je schoenen goed schoon op de deurmat, dan blijft je woning een stuk schoner…

 • Marion
  Posted 09/03/2011 1:47 pm 0Likes

  Toen ik ging samenwonen en er ineens twee kapstokken waren, heb ik er eentje wit geschilderd en in de slaapkamer gezet. Da’s inmiddels wel meer dan 25 jaar geleden…. En hij staat er nog steeds.

 • JK
  Posted 09/03/2011 1:40 pm 0Likes

  Tja…

Leave a comment

[wpterms id="3193"]