Google Reader nu ook met reactiemogelijkheden

Het Google Reader team heeft een boeiende nieuwe feature in de Engelstalige versie van hun feedreader ontwikkeld. Als je Google Reader gebruikt en je hebt een aantal vrienden met wie je interessante blogposts of andere artikelen deelt, dan is het nu ook mogelijk om te reageren op de artikelen in Google Reader. Zoals ze zelf zeggen: Google Reader is your new watercooler.

sidebyside.png

De reactiemogelijkheid werkt nu alleen nog in de gedeelde items, maar er zijn plannen om dit in alle feeditems beschikbaar te maken. In deze blogpost worden alle mogelijkheden uitgebreid uitgelegd. Is het een handiger manier om met elkaar te praten over nieuws en artikelen of weer een extra kanaal wat je in de gaten moet houden? Wat is jullie mening?

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

3 Comments

 • Elmer
  Posted 13/03/2009 10:07 am 0Likes

  @Emile: enigzins mee eens; ik ken ook weinig andere RSS-junkies, laat staan dat ik weet of ze Google Reader gebruiken.

  Een goeie uitbreiding zou zijn als Google Reader je (eventueel via een nickname) in contact kon brengen met peers (mensen die dezelfde interesses hebben), net zoals bij last.fm zeg maar.

 • Emile (FMC)
  Posted 12/03/2009 8:17 pm 0Likes

  Wat het eigenlijk is. Waarom zou ik informatie willen delen met de gehele wereld? Ik deel informatie het liefst op mijn profiel voor vrienden. Zou ik aan een bredere groep informatie willen verschaffen, dan ga ik wel schrijven voor een blog dat al een groot bereik heeft.

 • Emile (FMC)
  Posted 12/03/2009 8:15 pm 0Likes

  Ik ken naast mij niemand anders die Google Reader gebruikt. Ik ga de extra reacties die ik daar zou krijgen dus ook niet volgen.

Leave a comment

[wpterms id="3193"]