Gratis e-book: Studie Vitaminen

Ondanks dat een aantal van onze lezers vonden dat de Back-to-School artikelen niet allemaal even hoog van niveau waren, heeft het toch geresulteerd in mooie statistieken. Afgelopen week lagen de bezoekersaantallen namelijk een heel stuk hoger dan normaal en daar zijn we vanzelfsprekend erg blij mee! Om deze voor ons toch succesvolle week af te sluiten hebben we een handig e-book voor je.

Mark Tigchelaar stelde ons zijn Studie Vitaminen beschikbaar. Zijn eigen frustraties tijdens het studeren bleken genoeg stof om daar wat over te schrijven, aangevuld met al zijn kennis over hoe hersenen werken en de overblijfselen van zijn studie psychologie. Een tweetal andere boeken die hij schreef worden inmiddels gebruikt door de LOI en hij is betrokken bij het tv-programma ‘De geheugentrainer’ van Omroep MAX.

Het kleine boekje staat vol met praktische en kort beschreven tips om bijvoorbeeld beter om te gaan met je tijd, te leren voor je tentamens en om uitstelgedrag te voorkomen. Iets waar zelfs niet-studenten nog van kunnen leren. Dit e-book lees je snel even op je telefoon, iPad of e-reader, of thuis op je pc. Even een klein momentje van toegestane afleiding, daarna ga je zo door die paar jaar studie heen!

Downloaden kan hier (na registratie).

Edit: Blijkbaar kan het boek niet gedownload worden, ik heb overigens geen idee waarom, het staat hier wel op de lijst met downloads namelijk. Maar goed, dan maar hier zonder registratie! Download.

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

13 Comments

 • Sharon
  Posted 09/05/2021 2:20 pm 0Likes

  Er staat heel veel fouten in het e-book. Jammer!

 • Martijn Reintjes
  Posted 09/09/2010 9:55 pm 0Likes

  En ik maar denken dat het een studie is naar vitaminen….

 • Yvonne
  Posted 02/09/2010 2:22 pm 0Likes

  Je kunt mijn “versie” van studie Vitaminen, getiteld How do you do Snel>Leren downloaden via http://lq.sxills.nl/theorie/Snelleren.pdf. het is wel een pdf van 35 Mb!
  Voor snelle info & tips kun je ook kijken bij, http://lq.sxills.nl/php/leerwijzer.php, http://www.snelleren.nl/Snelleren/index.html, of op http://www.lereniseenmakkie.nl. Bedoeld voor leerlingen van basisonderwijs, dus daar moet je wel doorheen kijken.
  Allemaal gratis en zonder noodzaak tot registreren.

 • Martijn
  Posted 31/08/2010 11:01 am 0Likes

  Boek is een groot woord. Het is een verkapte reclamefolder. Jammer.

  Goed dan het artikel nog even benadrukt dat het binnenhalen van wat extra bezoekers belangrijker is dan de kwaliteit van de artikelen. Als we de teksten vervangen door foto’s van pikant geklede dames dan wordt dit doel nog makkelijker bereikt. Dat is pas een lifehack!

 • Matthijs
  Posted 31/08/2010 7:19 am 0Likes

  Erg aardig van Mark om “Studie Vitaminen” gratis beschikbaar te stellen, maar een boek dat in de eerste zin van de inleiding twee spelfouten bevat kan ik niet serieus nemen.

 • Sander
  Posted 30/08/2010 9:49 am 0Likes

  #Fail lekker maken met een gratis boek en het dan niet geven 😉

 • Jac
  Posted 30/08/2010 12:36 am 0Likes

  Graag even een mailtje wanneer dit ebook wel is te downloaden. Het werkt namelijk niet, staat zelfs niet op de downloadpagina.

 • Pieter
  Posted 29/08/2010 6:45 pm 0Likes

  Studievitaminen moet volgens mij als één woord geschreven worden (zie http://www.spatiegebruik.nl).

  • Annelies Verhelst
   Posted 30/08/2010 10:18 am 0Likes

   Tja, ik verzin het ook niet. Ik kan de titel van het boek niet veranderen ;-). Maar wellicht een tip voor Mark dus.

 • Robin
  Posted 29/08/2010 5:32 pm 0Likes

  Minder.
  Maar goed, het is gratis hè! 😉
  Graag verneem ik wanneer het boek er wel op staat.

 • Robbert
  Posted 29/08/2010 4:52 pm 0Likes

  Interessant! Alleen, als ik op de link klik, me aanmeld en op de pagina kom waar de gratis te downloaden boeken staan, staat dit boek er niet tussen. 🙁

  Wellicht ben ik te snel en komt dat boek daar nog, maar misschien zijn jullie vergeten het boek er tussen te zetten.

  Alvast dank!

  • Annelies Verhelst
   Posted 30/08/2010 10:19 am 0Likes

   Hi Robbert, dat zijn we niet vergeten, maar blijkbaar gaat er desondanks iets mis. Ik zie in elk geval niet waar het mis gaat, als ik in WordPress in de downloadlijst kijk staat hij er gewoon tussen, met dezelfde parameters als andere downloads. Maar onderaan het artikel kun je nu een downloadlink vinden, die wel werkt.

 • Vincent
  Posted 29/08/2010 4:51 pm 0Likes

  Deze ebook staat nog niet op jullie downloadpagina, ben er al geweest om te zoeken.
  Als die erop staat, willen jullie het laten weten?

Leave a comment

[wpterms id="3193"]