Hack je energierekening met de Daluren Deal (adv.)

De energierekening is voor mij niet altijd een toonbeeld van duidelijkheid. Leveringskosten, netwerkkosten, capaciteitstarief, de termen vliegen je om de oren evenals de verschillende tarieven. Kan dat niet makkelijker? Volgens Oxxio wel.

We weten allemaal wel dat er zoiets bestaat als een piek- en een daluren en een hoog- en laagtarief. Het stimuleren van energieverbruik in de daluren is een prima uitgangspunt, maar wát doe je dan in die daluren? Onderzoek van Oxxio laat zien dat 83% de vaatwasser laat draaien in de avonduren of in de nacht. 73% zet de droger aan en 69% laadt tablet en smartphones op. Logisch toch?

Maar wist je dat mannen hun nachtrust meer waard vinden dan vrouwen? Voor een besparing van 565 euro per jaar zijn Nederlanders bereid ’s nachts een wekker te zetten om huishoudelijke apparaten te laten draaien. Mannen komen pas bij 765 euro besparing uit hun bed. Terwijl vrouwen al bij 343 euro besparing besluiten ‘s nachts uit bed te stappen om bijvoorbeeld de vaatwasser aan te zetten.
Slimme hack: Vaak hebben huishoudelijke apparaten een timer om later te starten, leer even hoe die werkt en geniet meer van je nachtrust…

Dit onderzoek1 van Oxxio is gedaan voor de lancering van hun Daluren Deal. Hierbij krijg je ’s avonds en in het weekend 99 procent korting op het leveringstarief van stroom.

Besparen met de Daluren Deal

Oxxio wil dat iedereen grip heeft op de energiekosten en komt daarom met de Daluren Deal. Met deze deal krijg je ’s avonds en in het weekend 99 procent korting op je leveringstarief van stroom. Je betaalt in de daluren niets voor je stroom, alleen voor netwerkkosten en belastingen. Als je al 40% van je verbruik naar de daluren verschuift levert de Daluren Deal voordeel op. De Daluren Deal is beschikbaar voor mensen met een dubbele of slimme meter.

Met de Oxxio App geeft Oxxio Nederlanders 24/7 inzicht op hun verbruik, de kans eenvoudig te besparen op energie en de mogelijkheid alle energiezaken via smartphone of tablet te regelen. Zo weet je precies wat de
maandelijkse kosten zijn en sta je aan het eind van het jaar niet voor onaangename verrassingen.

Oxxio is de eerste energieleverancier die 99% procent korting op je leveringstarief voor stroom geeft in de daluren. Wil je meer weten? Kijk dan bij Oxxio voor de mogelijkheden en voorwaarden.


  1. Onderzoek uitgevoerd onder Nederlanders bij N=1.000 door PanelWizard 2014 in opdracht van energieleverancier Oxxio 
Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

[wpterms id="3193"]