Hackje met een Zipper-zakje.

Ziploc Zipper zakjeAls je, zoals ik, een hekel hebt aan gewroet en gegraaf in je tas dan biedt een eenvoudig Zipper-zakje van het merk Ziploc uitkomst! Ik koop ze bij Albert Heijn, in eerste instantie om eten in te doen maar toen ik op zoek was naar een ‘soort tijdelijk etui-achtig voorwerp om mijn spullen mee bij elkaar te houden’ kwam ik bij dit zakje uit. Het handige eraan vind ik dat je er doorheen kunt kijken en dus meteen weet of je al je stuff bij je hebt. Op Ziploc.com lees je meer tips.

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

7 Comments

 • hannah
  Posted 26/01/2008 2:35 pm 0Likes

  Help, maar mijn probleem is juist dat ik geen orde in die tas kan houden. Weet niet of een extra ordeningsmechanisme dat probleem ook oplost.

 • Fran
  Posted 23/01/2008 8:15 am 0Likes

  Ik gebruik ze nu om stukken zeep in te bewaren. Zondag gaan we op reis, en aangezien ik zo min mogelijk vloeibare dingen in mijn toilettas wil, zit de zeep, shampoo, deo etc allemaal in hun eigen Ziplocje (voor shampoo, deo etc in vaste vorm, zie http://www.lush.nl). Ook handig voor na het douchen, dan hoeft je natte zeepje niet zo los in je tas 🙂

 • Martijn Aslander
  Posted 21/01/2008 8:41 pm 0Likes

  vooral handig als je veel snoertjes bij elkaar wilt opbergen!

 • Dries
  Posted 21/01/2008 6:39 pm 0Likes

  Dank voor de tip. Reis regelmatig en gebruik plastic etui van bagagewinkel op Schiphol ,echter korte levensduur.

 • slipestone
  Posted 21/01/2008 11:33 am 0Likes

  simpel maar briljant!! Bedankt.

 • Marco Vervoort
  Posted 21/01/2008 9:06 am 0Likes

  Toevallig… Ik gebruik die zakken voor de technic lego. Zo is alles gesorteerd en kan ik snel zien wat ik heb en waar het in de zak zit.

  Hoezo Lego is kinderachtig? Ik heb een zoon van 2 die ik aan het voorbereiden ben…

 • Robbie Veldwijk
  Posted 20/01/2008 9:56 pm 0Likes

  Hey dat kan ik dan mooi aan mijn vriendin geven die heeft daar ook altijd last van…

Leave a comment

[wpterms id="3193"]