Handwriter maakt foto’s persoonlijker met handschrift

Handwriter app adding handwritten text to imagesAfgelopen zomervakantie maakte ik vrijwel alle foto’s met de app Oggl om ze daarna nog wat te bewerken met de app Over. Twee apps om de typische vintage look te krijgen en er daarna teksten en kleine krabbels over te plaatsen. Maar het kan nog anders. Handwriter lanceert een gratis app om teksten in je eigen handschrift toe te voegen aan foto’s en deze te plaatsen op social media.

‘’Met de app wordt het mogelijk om een handgeschreven tekst over je favoriete foto te plaatsen. Het initiatief is ontstaan vanuit het gemis van handgeschreven teksten in de huidige online wereld, ons doel is om handgeschreven weer terug te brengen’’, zegt Manon van Essen, founder van Handwriter. Gebruikers kunnen de voordelen van de Handwriter App vanaf vandaag te ontdekken in de App Store.

De terugkeer van het Handschrift

Handwriter maakt het voor elke consument mogelijk met hun eigen handschrift fotoalbums, kaarten en kalenders te personaliseren. En zo maakt handschrift een comeback in het huidige tijdperk. Via de website koopt de consument voor 10 euro zijn eigen handschrift en kan deze toevoegen aan vrijwel elke fotoalbum of kaarten software. Handwriter heeft als doel de grootste online community voor handgeschreven schriften te worden en zo handschriften een transformatie van offline naar online geven. Op de site kun je nu al een indrukwekkende verzameling handschriften kopen en downloaden voor gebruik in de app. Deze handschriften zijn in privé en zakelijke licenties te kopen, zodat je het handschrift eveneens voor exclusief zakelijk gebruik kunt inzetten.

Over Handwriter

Handwriter maakt gebruik van een algoritme op basis van een analyse van meer dan 3 miljoen woorden. Het algoritme kijkt naar het patroon van de schrijver, legt de variatie vast en deze wordt automatisch aangeroepen wanneer de consument gaat typen. De Handwriter software won diverse prijzen waar onder New Venture t.w.v. 25 000 euro. Handwriter is gestart in 2012 en gevestigd in hartje Amsterdam en opgericht door jonge ondernemer Manon van Essen.

Handwriter is gratis te downloaden in de Appstore.

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

0 Comment

Leave a comment

[wpterms id="3193"]