Heel veel Flickr foto’s in 1x downloaden op hoge resolutie


Soms is het toch echt handiger om foto’s op je eigen computer te hebben staan dan op internet (lees Flickr). Je kunt ze allemaal stuk voor stuk gaan downloaden, maar dat is echt teveel werk als je alle foto’s van een bijeenkomst wilt hebben. Natuurlijk is ook daar een oplossing voor.
Het gratis programma Bulkr maakt het heel eenvoudig om heel veel foto’s op de hoogste resolutie in één keer te downloaden. Je download het programma, installeert deze (vereist Adobe Air, ook gratis) en je kunt aan de slag. Je kunt zoeken op gebruiker, maar ook op tag of groep. Daarna kun je de foto’s selecteren die je wilt hebben, welke kwaliteit en waar de foto’s opgeslagen moeten worden.
Een handigheidje, mocht je op user willen zoeken, gebruik dan de user naam uit de Flickr URL en niet de naam die naast het profiel staat op Flickr. Dan weet je zeker dat het goed gaat.
Bulkr werkt op Adobe Air, dus is op Windows, Mac OS X en Linux beschikbaar.
Wil je liever makkelijk YouTube video’s downloaden? Probeer bijvoorbeeld Tooble.

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

[plista widgetname=plista_widget_belowArticle]

5 Comments

 • Ellen
  Posted 13/07/2017 2:42 pm 0Likes

  Hallo David
  Leuke site heb je! Ik heb gedaan wat je zei over Bulkr en adobe air, het werkte wel maar helaas is de gratis versie tot 50 foto’s terwijl ik voor een keer 500 foto’s wilde downloaden van een trouwalbum waarvan de link niet werkte. Geeft steeds een, mislukt-netwerkfout weer en bij meer info daarvan kwam ik er ook verder niet mee uit.
  Ik geef dit maar even mee voor mensen die er dan ook tegen aanlopen.
  Een oplossing voor dit probleem heb ik helaas nog niet gevonden, en de link verloopt 14 juli! Als jij of iemand anders nog een oplossing heeft, graag!
  vriendelijke groet Ellen

 • lisa
  Posted 31/05/2011 8:47 am 0Likes

  Hoi allemaal,

  Ik heb gisteren bulkr geïnstalleerd (ziet er goed uit trouwens thnx voor de tip!) op mijn computer maar ik mag niet meer dan 100 foto’s downloaden uit één map:S Als ik dat wil moet ik het betaalde programma installeren…

  Iemand tips??? Zeer graag!!

  Groetjes,
  Lisa

 • David Rudolf Bakker
  Posted 03/07/2010 1:38 pm 0Likes

  De link naar Tooble moet zijn: http://tooble.tv/

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: