Hoe zet je de nieuwe Twitter mail-notificatie weer uit?

Een flink aantal Twitter gebruikers schrok zich gisteren wellicht een hoedje toen ze hun mailbox openden. Niet geheel onaangekondigd maar toch verrassend snel heeft Twitter een nieuwe functionaliteit geïntroduceerd: Elke mention/@reply krijg je eveneens gemaild. Als je midden in een verhitte discussie zit kan dat nog wel eens oplopen. Gelukkig biedt Twitter de mogelijkheid om deze notificaties weer uit te zetten.

Via de notificatietab in de settings van Twitter.com  kun je precies aangeven waar je wel en geen mail van wilt ontvangen

Zoals je ziet kun je eveneens aangeven of je email wilt ontvangen als iemand van je tweet een favoriet maakt of als je tweet wordt geretweet.

Wil je in Gmail even snel je Inbox opruimen met alle Twitter-gerelateerde berichten? Gebruik onderstaande zoekterm. Je krijgt nu alle berichten op een rij. Met de volgende toetscombinatie kun je alles lekker snel archiveren: Shift-8, a, e.

Happy Twittering!

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

3 Comments

 • Roos
  Posted 01/01/2014 3:21 pm 0Likes

  Dankje! Ik kon maar niet vinden waar je die berichten uit kon zetten.

 • Rieke
  Posted 19/07/2013 5:34 pm 0Likes

  Ik krijg steeds een mail van een persoon die ik niet ken die mij wil toevoegen als vriend bij Twitter.
  Ik hoef zulke berichten niet,als ik dat niet wil moet ik een account hebben heb ik begrepen ,maar ik heb geen account bij Twitter en wil dat ook niet.
  Weten jullie een oplossing ?

  Vriendelijke groeten Siet Rieke

 • Roy Tomeij
  Posted 25/05/2011 11:24 am 0Likes

  Dank voor de tip. Ik heb de functionaliteit (gelukkig) niet niet. Met @roy als username is dat geen feestje (ik krijg tientallen mentions per dag die niet voor mij zijn).

Leave a comment

[wpterms id="3193"]