Houseparty: Een digitaal huisfeest gooien doe je zo!

Momenteel is social distancing toch wel echt een ding. En daarin ligt een belangrijke taak voor alle Nederlanders. Een burgerplicht, zo gezegd. Toch is dat voor veel mensen lastig, aangezien sociaal contact een cruciaal onderdeel van het leven an sich is. Met de Houseparty-app blijf jij echter net zo makkelijk in contact met je buddy’s en buddettes. Misschien wordt het zelfs wel makkelijker, want je kunt ze allemaal tegelijk spreken!

Waarom Houseparty?

Gebruikers kiezen simpelweg voor Houseparty vanwege de unieke functies. Wil je een berichtje sturen naar iemand in de groep tijdens een groepschat? Dat kan gewoon privé tijdens het gesprek. En hebben jullie geen gespreksstof meer? De app staat ook nog eens boordevol multiplayer-spelletjes die je op een zaterdagavond ook prima thuis in de huiskamer speelt. Speel bijvoorbeeld ‘2 waarheden en 1 leugen’, een algemene kennisquiz of geef je topografische kennis een opfrisser. Je kunt de spelletjes natuurlijk ook alleen spelen als je omgeving te druk is met thuiswerken…

Zo werkt Houseparty

Als de app eenmaal geïnstalleerd en klaar is voor gebruik, kun je vrienden via zes (ZES!!!) verschillende opties toevoegen. Ook kun je direct zien wie er ‘in de party’ is. Je kunt met maximaal acht mensen tegelijk videobellen en in een handomdraai tussen verschillende gesprekken switchen. Hoe handig is dat?! Ook als je zelf niet online bent krijg je een push-melding als een van je vrienden dat wel is. Op die manier mis je geen enkele party! Bekijk de voorbeeldvideo hieronder, en plan nu vast de nodige feestjes voor komend weekend!

Ook handig: leer je thuiszittende kind gratis programmeren!

Wat vind je van deze hack?
2Te gek2Leuk1Serieus?3Meh...1Stom

About Author

[plista widgetname=plista_widget_belowArticle]