Installeer meerdere programma’s tegelijk met Ninite

Het is een bekend probleem voor iedereen die te maken krijgt met een nieuwe laptop of computer: het opnieuw installeren van alle gratis software die je op je vorige systeem had staan. Zou ‘t niet makkelijk zijn als je niet elke website af hoeft te gaan maar gewoon met één druk op de knop alles tegelijk installeert? Maak kennis met Ninite.

https://lifehacking.nl/onderweg/zo-groot-zijn-landen-op-de-wereldkaart-echt/#comments

Alles-in-één

Ninite is een website die de meest populaire freeware (gratis software) voor je kan bundelen tot één installatiebestand waarmee je alle programma’s in één keer installeert. De website heeft de meest recente installatiebestanden van populaire software als Skype, Steam en Chrome in haar catalogus. Je vinkt simpelweg de programma’s aan die je gebruikt en vervolgens klik je op Get Your Ninite. Het bestand wat je vervolgens krijgt heeft alleen een werkende internetverbinding nodig om de meest recente versies van de geselecteerde software te installeren.

Ninite Screenshoft

Offline

Wil je een offline installatiebestand of wil je dezelfde bundel op tientallen systemen installeren? Daarvoor heb je Ninite Pro nodig, wat een bedrag per maand of per jaar kost.

Ninite is alleen beschikbaar voor Windows-systemen vanaf Windows XP Service Pack 3 en hoger.

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

1 Comment

  • Koos
    Posted 22/08/2016 3:41 pm 0Likes

    Ik gebruik inmiddels geen Windows meer (sinds 2 jaar helemaal over naar Linux-distro’s), maar kan iedereen Ninite aanraden. Gewoon aanvinken wat je nodig hebt, een druk op de knop en je bent klaar. Veel beter, sneller en veiliger dan al die programma’s apart opzoeken.

Leave a comment

[wpterms id="3193"]