Kom erachter of je partner stiekem Tinder gebruikt!

Het klinkt misschien als een nachtmerrie, maar heb je je ooit afgevraagd of je partner stiekem op Tinder zit? Via de nieuwe site Swipebuster is het vanaf mogelijk om hier achter te komen. Ok, je moet wel 5 dollar betalen, maar in ruil hiervoor krijg je antwoord of jouw geliefde op de dating app zit of niet. Als je partner op Tinder zit, krijg je de profielfoto te zien die hij of zij gebruikt, maar ook de details van hun voorkeuren en je kunt ook zien wanneer ze voor het laatst ingelogd zijn. Spannend! Lees ook: Zo kies je een zonnebril.
Voor de 5 dollar mag je drie zoekopdrachten invoeren, dus je zou ook nog op zoek kunnen gaan naar die ene ex of goede vriend of vriendin. Je hoeft alleen maar de voornaam, leeftijd en geslacht in te vullen en binnen enkele seconden heb jij antwoord op je vraag: gebruikt je partner stiekem Tinder?

Privacyschending?

Je vraagt je misschien af of Swipebuster de privacy regels overtreedt, maar dat is niet het geval. De founder van Swipebuster zegt hierover het volgende:

There is too much data about people that people themselves don’t know is available. Not only are people oversharing and putting out a lot of information about themselves, but companies are also not doing enough to let people know they’re doing it.

Gebruikers van Swipebuster kunnen de openheid van de site natuurlijk waarderen (anders kon je niet kijken of je geliefde aan het Tinderen is), maar deze functie wijst wel op het gebrek aan privacy voor de miljoenen gebruikers van Tinder. Swipebuster namelijk zien hoe makkelijk het is om gegevens van iemand na te trekken die misschien wel kan leiden tot een Ashley Madison-hack van vorig jaar. Toen werden er duizenden gegevens, zoals wachtwoorden, credit card-gegevens en berichten, op straat gegooid. Denk dus eerst goed na of je de Tinder app gaat gebruiken.
Als je heel nieuwsgierig bent of je partner wel de waarheid vertelt als hij of zij zegt: “Ik? Op Tinder? Nee joh, ben je helemaal gek geworden!”, kun je dus op Swipebuster kijken of jouw partner aan het swipen is op Tinder. Succes!
via

Tell Us What You Think
2Te gek1Leuk0Serieus?0Meh...2Stom

About Author

2 Comments

 • ANONYMOUS
  Posted 10/05/2016 7:39 pm 0Likes

  Verzamel lekker door hoor, ik wil niet eens een vriendin, want ze wordt toch wel vermoord of verkracht. Je wil toch alles weten van me? Ik heb niets te verbergen. Maar je mag mijn bankgegevens, sofinummer, pincode, wachtwoorden, sites die ik bezocht heb. Stel je voor dat ik geen terrorist ben, kunnen we toch alles van je verzamelen en doorverkopen? Als ik wel een terrorist ben, doet men namelijk niets. Dat zie je wel in België. Dat zag je ook in Amerika. Niemand heeft dat vliegtuig voortijdig neergeschoten. Het is erg dat het had moeten gebeuren voor die mensen. Dit valt met geen pen te beschrijven. Zo gevoelloos. Iedereen wordt gecontroleerd op Schiphol en de terroristen lopen zo vrolijk door de security. Oh, als het een priester is controleren we zijn bijbel op een dubbele bodem. Maar die AK47 laten we gewoon doorlopen he? Diamanten in een magnetron? Oh, niks er zaten gewoon wat krokodillen aan boord van dat vliegtuig. Ga jij maar lekker door met verzamelen van mijn wachtwoorden en gegevens die je kunt doorverkopen aan dat marketingbedrijfje he?
  Dan buig ik wel mijn hoofd over waarom dat dat voor mij belangrijke mailtje niet verstuurt wordt en waarom ik sommige bijlagen van mail niet krijg en anderen wel, waarom Word die bijlage beschadigd of het mailprogramma. Ik weet het niet, ik ben een leek. Waarom mensen de bijlage niet geopend krijgen. Of waarom mijn programma’s zo raar doen. Waarom mijn computer binnen de garantieperiode voor de zoveelste keer kapot is. Waarom zou ik teruggaan? Ik krijg toch niets vergoed of ik heb de bon niet meer of geen recht op garantie of het onderdeel valt buiten de garantie of het arbeidsloon is zo duur of het systeem ligt er uit of gepland onderhoud of we kunnen de bon niet meer vinden in het systeem moet ik nog verder? Altijd weer een rotsmoes, ik ben ook niet altijd de vrolijkste maar we zouden wat meer van elkaar moeten houden. Maar sommige misbruiken me gewoon, dat voelt kut.

 • Patrick
  Posted 13/04/2016 1:16 pm 0Likes

  Haha, leuk verdienmodel! En dat alleen om de dommerikken eruit te halen.
  Ik zit niet op Tinder, maar stel dat ik er wel op zou zitten en ik zou niet willen dat mijn vrouw het zou merken, dan schrijf ik me toch in met een iets andere naam en leeftijd? Rick van 32 wordt dan ineens Hendrik van 30.
  Klaar!

Leave a comment

[wpterms id="3193"]