Leer lifehacking via Gibbon

Vanaf vandaag zijn de artikelen van Lifehacking eveneens beschikbaar op een nieuw platform. Met online platform Gibbon is het mogelijk om specifieke thema’s of domeinen vanaf Lifehacking opnieuw te bekijken en zo nog beter te leren hoe je slimmer kunt werken en makkelijker kunt leven.

scaled.ipad-photoGibbon is een startup uit Leiden die uitgaan van het principe dat bijna alle kennis vrij op het web verkrijgbaar is. Maar wat je nodig hebt is iemand die je aan de hand meeneemt langs het juiste pad. Met Gibbon is het mogelijk om een eigen pad of playlist te maken met informatiebronnen en kennisartikelen om van alles te leren.
Op dit moment zijn er al zo’n 2500 playlists beschikbaar over allerhande onderwerpen. Van productiviteit tot email, van creatief schrijven tot fotografie.
We zijn met Lifehacking gestart om onze artikelen eveneens via Gibbon beschikbaar te stellen in specifieke playlists. Op onze startpagina kun je nu al playlists vinden met thuistips, reistips en GTD artikelen. Selecteer één van de playlists en ga er mee aan de slag als student. Door middel van de knop “Start learning” kun je de voortgang bijhouden van je studie. De komende tijd zullen we nog meer artikelen via Gibbon in playlists zetten en als curator nog andere artikelen delen. Waar zou jij meer over willen weten? Of welke artikelen moeten we zeker in een playlist zetten? Laat het ons weten in de reacties!

Lifehacking Playlists op Gibbon

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

0 Comment

Leave a comment

[wpterms id="3193"]