Let me link you: word jij de ultieme connector?

Je kent het wel, zo’n dag waarop je veel mensen tegenkomt en iemand je vraagt “of je nog iemand kent die een website voor je kan maken”, advies kan geven over een bepaalde vraag of wie toch die ene vrouw is waar je net mee stond te praten…

Onze databases met kennis en contacten groeien dagelijks, op dagen met evenementen nog veel sneller en ook online zien we een organische, gigantische groei. Waar we vroeger genoegen namen met een adresboekje, verandert de samenstelling en inhoud van die netwerken tegenwoordig zo snel, dat het onnodig, zo niet onmogelijk is die nog te gebruiken. Zeker als je mensen aan elkaar wilt verbinden.

Nu is daar echter Let me link you (#lmly), die uit jouw adresgegevens gemakkelijk 2 personen aan elkaar verbindt. De oplossing voor “connecting” Nederland, waarin het verbinden van kennis(en) steeds belangrijker wordt.

Wat Let me link you is en wat je er mee kunt, zie je in de volgende screencast:

Inschrijven voor Let me link you doe je op de website, de app voor de iPhone download je hier.

Wat denk jij van dit soort tools als Let me link you? Ik ben dol op GIST.com en ConnectedHQ om mijn netwerk bij elkaar te brengen en op de hoogte te blijven. Zie jij hier ook het nut van in?

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

9 Comments

 • Bas
  Posted 03/09/2011 11:02 am 0Likes

  Op zich zou ik een stukje extra functionaliteit wel leuk vinden zodat je automatisch feedback, of in feite het resultaat, van het linken van 2 mensen terugkrijgt. Was ‘t succesvol/zinvol of niet? En ook mensen gaan linken in groups voor complexere samenwerkingsverbanden. Vervolgens wil ik dan ook de manier waarop ik deze feedback ontvang willen kunnen bepalen (komt het binnen via twitter, facebook, e.d.) of locaties doorgestuurd krijgen waar men samenkomt of een functionele meeting van groups initieert (ad hoc vergaderlocaties) via Foursquare ๐Ÿ˜›

  Maar leuk… ๐Ÿ˜‰

 • Felix Lepoutre
  Posted 18/08/2011 9:59 pm 0Likes

  Sjoerd, beide contacten krijgen een linkje via het kanaal dat je gebruikt (als ik jouw link via linkedin, krijg je een linkedin bericht). Ze hoeven dus geen gebruikers te zijn!

 • Sjoerd Huisman
  Posted 18/08/2011 1:20 pm 0Likes

  Moeten beide contacten die je met elkaar linkt nu ook deze tool gebruiken? Of krijgen ze beiden een mailtje of tweet of iets dergelijks?

 • Kees Romkes
  Posted 18/08/2011 11:28 am 0Likes

  Wat fijn als je als auteur je geen zorgen hoeft te maken over de opvolging op reacties ๐Ÿ˜‰

 • Felix Lepoutre
  Posted 18/08/2011 10:57 am 0Likes

  Miracle,

  Dank voor je positieve reactie! Letmelinkyou bied je de mogelijkheid mensen uit je huidige netwerk te kiezen, maar ook de mogelijkheid om (door in je contacten keuzescherm onderin op ‘other’ te tikken) een website, telefoonnummer of email adres in te voeren. Veel plezier met de app!

 • Miracle
  Posted 18/08/2011 9:19 am 0Likes

  Goedemorgen, wat een leuke tool! Ik begrijp 1 ding nog niet helemaal. Je linkt personen aan elkaar. Doe je dat met deze tool ihkv jouw eigen overzicht รณf is het een tool voor als de situatie zich voordoet dat je iemand tegenkomt en meteen de juiste gegevens tussen 2 personen kunt uitwisselen? Hoor het graag!

 • Lex van de Vliet
  Posted 17/08/2011 1:12 pm 0Likes

  LetMeLinkYou is te vinden via http://www.letme.ly – daar vind je tevens ook de link naar de App Store

 • Frank
  Posted 17/08/2011 1:10 pm 0Likes

  Interessante notitie, maar waar vind ik al dit schoons? Graag een linkje!

Leave a comment

[wpterms id="3193"]