Lifehacking Academy: lifehacking ‘in het echt’

Wil jij je productiviteit en werkplezier verhogen door dingen beter te organiseren waardoor alles makkelijker gaat? Wil je minder werkdruk en meer grip krijgen op de informatie-overload?

Een dag Lifehacking Academy biedt je handvatten om je effectiever te gaan bewegen in de informatie- en netwerksamenleving.
Je krijgt meer grip op je werkdruk en daarmee meer rust en overzicht in je leven.
Je kunt leren jouw kennis effectiever te delen met anderen en je daarmee als expert op je vakgebied te profileren.

Lifehacking Academy houdt het midden tussen een bijzondere netwerkborrel, een innovatief congres en een creatieve speeltuin.
Lifehacking Academy biedt een scala aan workshops en bijeenkomsten waar je direct toegang hebt tot experts op verschillende gebieden.

Een impressie van de laatste editie

Lifehacking Academy is gebaseerd op drie pijlers: spelen, ontdekken en delen. In deze omgeving word je je bewust van de vele mogelijkheden en leer je die direct op jouw manier in te zetten, toe te passen en door te geven aan je eigen netwerk.

Het maakt niet uit of termen als RSS, social bookmarking en online netwerken nieuw voor je zijn of niet. Hier leer je hoe je informatie opspoort, organiseert, filtert en deelt, overzicht houdt en voorkomt dat je gaat lijden aan informatiestress. Deze dag ontdek je de voordelen die Lifehacking in je leven kan hebben. Je krijgt handvatten aangeboden om slimmer en vrijer te bewegen in de moderne informatie- en netwerksamenleving.

Voor meer informatie, het programma en aanmelden ga je naar de website van Lifehacking Academy.

Reageer

2 Reacties