lifehacking, een tussentijdse beschouwing

In september 2007 zijn we van start gegaan met dit weblog. Zo’n weblog onstaat nooit zomaar.

Een jaar eerder had ik al contact met mensen als Frank Meeuwsen en Sanne Roemen over lifehacking. Op 12 april 2007 organiseerden Taco Oosterkamp en Frank Meeuwsen de eerste GTD avond in Nederland, en begon ik met het geven van college’s lifehacking in Leeuwarden aan de NHL. Op  22 juni 2007 was er het eerste Nederlandse Lifehacking congres, ook in Leeuwarden. In in september zag dit weblog het licht (met dank aan onze programmeur Daan Kortenbach)

De afgelopen tijd zijn er nogal wat bewegingen rondom lifehacking. Op mijn blog heb ik een tussentijdse beschouwing geschreven.

Ik ben benieuwd wat er dit jaar nog meer staat te gebeuren rondom lifehacking. En ik ben erg benieuwd naar jullie ideeën en observaties.

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

0 Comment

Leave a comment

[wpterms id="3193"]