Lifehacking meetup #2 – Drukker en gezelliger!

Afgelopen donderdag vond in Seats2Meet Amersfoort de tweede Lifehacking Meetup plaats. Een gezellige bijeenkomst met zo’n 25 aanwezigen gedurende de dag. Ik hoorde gesprekken over Evernote, tablets, PDF apps, infographics, Applescript, Alfred (briljante Mac app), Twitter, SEO, mindmapping en online boekhouden. Het vloog alle kanten op, maar wat me het meeste opvalt: Het gemak en plezier waarmee iedereen zijn kennis en inzichten deelt. Hoe vaak ik niet hoorde “Hier, kijk even mee, dan doe ik het voor” en de hoeveelheid schermpjes en notitieblokken waarop aantekeningen en krabbels werden gemaakt.

Dat is precies wat we voor ogen hadden toen we de eerste Meetup organiseerden en we zien nu al een verdubbeling van het aantal gasten en een groeiend enthousiasme om kennis met elkaar te delen. Heel leuk om te zien!

Op 15 maart organiseren we weer een Meetup. Wederom bij Seats2Meet Amersfoort, bij het Centraal Station. De toegang is weer gratis, net als de wifi, koffie, thee en lunch. Kom zeker langs, maar laat het ons wel even weten via een RSVP op deze pagina. Dan kunnen we rekening houden met de aanloop gedurende de dag. Mocht je willen komen, laat dan in de reactie bij de RSVP even weten of wanneer je komt. In de ochtend, middag of maar een paar uurtjes tussendoor. Dat geeft bij Seats2Meet wat inzicht in de toeloop.

Wellicht tot de 15e!

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

5 Comments

 • Niels Gouman
  Posted 23/01/2012 11:17 am 0Likes

  Notitie voor volgende meetup: Het bleek dat Seats2Meet om 7 uur dicht ging, dus de overige uren hebben we met z’n alle in de kroeg om de hoek gezeten 🙂

 • Michiel
  Posted 22/01/2012 4:34 pm 0Likes

  Het was erg gezellig! 🙂

 • Welmoed Verhagen
  Posted 21/01/2012 1:14 am 0Likes

  Het was super!

Leave a comment

[wpterms id="3193"]