Lifehacking nu op Google+ te vinden

Of we de eerste in Nederland zijn, ik weet het niet (Fast Moving Targets doet hun naam eer aan en zijn er ook snel bij!) maar we hebben in elk geval een Google+ bedrijfspagina. Zoals we al en Facebookpagina hebben en onze Twitteraccount, al heb ik het gevoel dat we met Google+ meer mogelijkheden hebben om te verbinden met specifieke groepen en meer actiematig kunnen doen. Zo denk ik meteen aan Lifehacking Hangouts waar we met jullie van gedachten kunnen wisselen over hacks en allerlei slimme truuks. Of diverse circles maken (zoals onze Twitterlijsten) met interessante Lifehackers om te volgen. Of ons team. We gaan het onderzoeken. Wat zouden jullie willen zien in een netwerk als Google+. Of Facebook. Of welk ander netwerk dan ook? Welke link zoeken jullie met Lifehacking die er nu nog niet is?

Louis Gray heeft inmiddels een Circle gemaakt met de Top Tech News Brands. Zeker de moeite waard! Soort kant-en-klare RSS-feed.

Volg ons in elk geval op Google+, want zoals ze zelf zeggen op hun how-to pagina’s: “Once people add your page to their circles, you can add them back. Use your circles to get the right message to the right people.” Een slimme manier om onnodige spam van bedrijven tegen te gaan!

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

2 Comments

 • Chris Stapper
  Posted 16/11/2011 2:13 pm 0Likes

  Het linkje werkt hier ook niet. Ik heb moeten zoeken! 😉

  Wat mij een leuk idee lijkt is iets als een gethematiseerde woensdagavond hangout. Dus dat er bijvoorbeeld elke woensdag (of elke eerste woensdag van de maand) een hangout is omtrent een bepaald thema. Dat er dan eea besproken kan worden en iemand een verslagje post hier.
  Goede manier voor mensen om elkaar te leren kennen, kennis uit te wisselen en voor de mensen die niet kunnen is er dan een leuk artikel.

  Of je laat mensen zelf hangouts organiseren, een week van tevoren hier aankondigen, dan zelf hier een verslagje schrijven.

 • Niels Gouman
  Posted 08/11/2011 11:47 pm 0Likes

  Frank, het linkje in de post geeft (bij mij) nu een error 404.. 🙁

Leave a comment

[wpterms id="3193"]