Lifehacking voor gevorderden: Meld je aan voor het “Extreem Productief” event (Advertorial)

Het “Extreem Productief” event is een intensieve tweedaagse workshop over slimmer en sneller je werk doen 10-11 mei ( uitverkocht) en 14-15 juni 2012. Het wordt gegeven en georganiseerd door Lifehacking blogger van het eerste uur: Taco Oosterkamp van Meereffect. Met zijn trainingen heeft hij al duizenden ondernemers, managers en kenniswerkers geholpen met het slimmer en sneller doen van hun werk. Taco heeft ook het boek ‘Elke dag je hoofd en inbox leeg‘ geschreven.

Wanneer je elke dag druk voelt om je to-do lijst af te krijgen en jouw alledaagse taken je belemmeren om je hoofd te gebruiken voor zaken als creativiteit, zakelijke groei en ontwikkeling, dan ben je van harte welkom bij dit event.  Taco zal je tijdens het event leren hoe je gemiddeld 1-2 uur per dag bespaart en zo tijd overhoudt voor dingen die je belangrijk vindt.

Wanneer wordt tijdgebrek een probleem?

In sommige gevallen kan het efficiënter doen van je werk grote voordelen opleveren. Ik heb het niet alleen over tijdwinst. Als je het zo druk hebt dat je alleen maar to-do lijstjes aan het afwerken bent voor jouw gevoel, dan gaat dat ook ten koste van de creatieve processen in je hoofd. Voor echte creativiteit is rust nodig. De beste ideeën doe je ook vaak op tijdens ontspanning: onder de douche, tijdens het hardlopen, of in bed. Genoeg vrije tijd, of rust in je hoofd is daarom ontzettend belangrijk. Helemaal als je beroep veel creativiteit vraagt.

Veel mensen werken enorm hard, maar doordat ze geen goed systeem hebben om al hun werkzaamheden te organiseren, komen er weinig concrete resultaten uit. Dan kan je werk een bron van ergernis en uitputting worden. Via deze training kun je leren een organisatiesysteem op te zetten waardoor je minder zelf hoeft te onthouden en je meer ruimte krijgt in je hoofd voor creativiteit.

Wie geeft de training?

Taco Oosterkamp is de ‘Getting Things Done’ expert van Nederland. Samen met zijn team leert hij al 7 jaar lang vele, verschillende professionals om slimmer te werken en effectiever met hun tijd om te gaan.

 

 

 

 

Marleen Kruyswijk (dagvoorzitter). Zij is senior trainer en coach bij meereffect, schrijft de überpraktische meereffect artikelen en heeft als coach on-the-job al heel wat ondernemers en managers geholpen om een stuk productiever te gaan werken.

 

 

 

Wat kun je leren tijdens het Extreem Productief Event?

 • Productiviteitsstrategieën en mindsetveranderingen die nodig zijn om 1 of 2 uur per dag te besparen
 • Jouw productiviteitsprofiel — Hoe jouw unieke persoonlijkheid in elkaar zit en je helpt om zo productief mogelijk te zijn. En welke barrières je moet overwinnen om jouw topniveau te bereiken.
 • Extreem Delegeren — Waarom de gemiddelde ondernemer/manager nog steeds veel te veel zelf doet en hoe je daar een dikke streep door haalt. En: waarom je je medewerkers te kort doet als je niet (bijna) al je werk uit handen geeft.
 • Strategie voor ambitieuze mensen — De 3 geheimen om strategieën te ontwikkelen waarmee je hoofd en hart op één lijn zet. Zo kun je jezelf en je medewerkers eenvoudig motiveren en met volle energie werken aan die dingen die jouw passie hebben.
 • De Grote Tips en Tricksbox: 7 simpele trucs om tijd en flow terug te verdienen, zodat je lekkerder en effectiever gaat werken.
 • Optimaliseren 2.0 — Leer een paar simpele ingrepen waarmee je team ongemerkt steeds productiever gaat werken.
 • Hoe je echt vrije tijd krijgt — 4 valkuilen en hoe je ze vermijdt. Waarom jouw ‘vrije dagen’ waarschijnlijk helemaal niet zo vrij zijn, waarom dat je bedrijf geld kost en je team in de problemen brengt. En: wat je eraan doet om dat te fixen (en nee, dat gaat niet simpel zijn).

Heb je al eens een meereffect training gevolgd? ‘Extreem productief’ is een nieuw event in een andere vorm dan de meereffect training. Hoewel Getting Things Done wel zal langskomen, gaan we er lang niet zo diep op in als bij de meereffect training. Bovendien is er meer tijd en aandacht is voor zelf nadenken en reflectie dan bij onze andere trainingen.

Let others do the talking:

“Ik ga veel efficiënter om met alle taken die ik moet doen en kan veel meer werk verzetten in de tijd die ik heb. Het gevolg is dat ik meer klanten aan kan nemen en toch meer vrije tijd overhoud. Daar ben ik heel erg blij mee! Wat mij bovendien erg aansprak is dat Taco je helemaal enthousiast maakt. Hij brengt het niet als een trucje maar als een levenshouding. Daardoor heeft zijn training veel impact en blijft de informatie heel lang hangen. “
Laura Babeliowsky
Trainer / coach Get Clients Now

“Heerlijk dat er toch weer steeds iets nieuws te leren valt. De hele praktische en logische aanpak spreekt mij geweldig aan. Dankjewel Taco!”
Claudy Voskens
Puur Structuur

“Taco is een geweldig inspirerend spreker. Flow is de ‘high’ die je kunt krijgen van je werk, één shot en je bent verslaafd. meereffect helpt je met het hervinden van die high.”

Mark Blomsma

VP Sales North America

Wat krijg je als je meedoet aan de tweedaagse?

 • Het “Extreem Productief” – Event is een intensieve tweedaagse workshop op 10–11 mei of 14-15 juni 2012 in het  Carlton President Hotel in Maarssen.
 • In totaal krijg je 4 dagdelen training in een vergaderruimte van het Carlton.
 • Tijden zijn: donderdag van 9.30 – 16.30, vrijdag 9.30 – 16.30 uur.
 • Je ontvangt een werkboek met ondersteunende teksten, templates, checklists en allerlei extra nuttige informatie.

Kosten

Snelle beslissers profiteren nu nog van de early bird prijs van slechts € 797,- exclusief btw, de prijs zal uiteindelijk gaan oplopen tot € 1797,-. Deze early bird prijs geldt maar tijdelijk, dus wacht niet met aanmelden.

Kosten voor het verblijf

Als je wilt blijven slapen (wordt aangeraden) dan kun je dit zelf met het Carlton President Hotel regelen. We hebben met het hotel een deal gesloten: je betaalt voor je overnachting en ontbijt een bedrag van 139,- euro, exclusief toeristenbelasting. En natuurlijk is het een goed idee om de avond ervoor al naar Maarssen te komen, zodat je zonder filestress kunt deelnemen. Als je je opgeeft, krijg je vanzelf de informatie hierover in je mailbox.

Toch niet tevreden?

Mocht je merken dat het programma toch niet aansluit bij je behoeften, dan kun je na afloop van de eerste dag voor het diner besluiten om te stoppen. Je krijgt dan al je tot dan toe betaalde cursusgeld terug, uitgezonderd het inschrijfgeld van 297,- euro exclusief btw — na teruggave van alle cursusmaterialen. Dat geldt natuurlijk alleen als je wel de hele dag aanwezig was en hebt meegedaan. Het hotel dient tijdig geannuleerd te worden, vraag bij hen de voorwaarden op.

Mocht je twijfelen of het event echt iets voor je is, neem dan eerst contact met MeerEffect op, de gegevens staan hieronder.

Meer informatie:

Nog vragen? Bel of mail ons gerust – via 0343-421 381, of info@meereffect.nl

We hopen ook jou te zien in Maarssen, op 10 en 11 mei (uitverkocht) of 14 en 15 juni.

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

0 Comment

Leave a comment

[wpterms id="3193"]