Maak je dagelijkse taken leuker met deze apps

Er wordt vaak gezegd dat het leven geen spelletje is, maar waarom eigenlijk niet? Je saai, dagelijkse taken worden ineens een stuk interessanter met deze vier apps. Experts noemen het ‘gamificatie’, wij noemen het gewoon leuk!

https://lifehacking.nl/onderweg/beste-lifehacks-google-maps/

Habitica

Habitica verandert je dagelijkse gewoontes in een spelletje, een RPG-game om precies te zijn. Voer je gewoontes, dagelijkse taken en to-do’s in, in de app en word beloond wanneer je ze uitvoert. Door taken uit te voeren wordt je personage in de app sterker en verzamel je geld, uitrusting, wapens, quests, nieuwe vaardigheden en zelfs huisdieren voor je avatar. Je dagelijkse taken worden ineens een stuk leuker als ze je helpen een draak te verslaan! En als beloning kun je je favoriete serie bekijken. Je kunt Habitica gratis spelen, maar in-app aankopen en een lidmaatschap zijn opties voor de fanatieke speler.

Habatica

Zombies, Run!

Mis je de motivatie om te gaan hardlopen? Zombies, Run! verandert het je dagelijkse rondje in een waar avontuur. De app simuleert een wereld vol zombies waarin jij als Runner 5 missies moet voltooien en materialen moet verzamelen om je thuisbasis op te bouwen. Hoe doe je dit? Juist, door te rennen.

zombies-run

Terwijl je rent, vertelt een stem je wanneer je iets op hebt gepakt of wanneer je achtervolgd wordt en dus sneller moet rennen. Zombies, Run! heeft momenteel meer dan 200 volledig ingesproken missies die samen een meeslepend verhaal vertellen. Je kunt Zombies, Run! gratis uitproberen, maar voor de complete app met alle afleveringen en functies moet je in-app upgraden naar de pro-versie.

EpicWin

EpicWin verandert je gewoontes in een episch avontuur. De app heeft veel weg van Habitica, maar is… nou ja, episch. Kies één van vijf avonturiers die je helpt je taken te overwinnen, waardoor je automatisch zijn/haar vaardigheden traint. Zo wordt je avatar sterker wanneer je zelf sport, train je zijn uithoudingsvermogen door op te ruimen en zijn intelligentie door te studeren. Door taken te vervullen zet je de volgende stap in je avontuur en verzamel je de buit waar je zo hard voor hebt gewerkt.

epicwin

SuperBetter

SuperBetter is een app die niet alleen je motivatie, maar ook je veerkracht verbetert door je de held van je eigen leven te maken. Je doelen worden ‘avonturen’, kleine handelingen worden ‘power-ups’ en je slechte gewoontes worden de ‘bad guys’ die je moet verslaan. Net zoals in de eerdere apps op deze lijst, kun je je eigen doelen stellen. Wat de app echter interessant maakt is dat je kunt kiezen waar je beter in wilt worden, waarna de app dagelijks doelen voor je kiest. Een gratis lifecoach in je broekzak, dus.

Deze apps zijn verkrijgbaar in de App Store en Google Play, maar ze zijn niet allemaal gratis. Heb je meer tegoed nodig? Check Startselect voor een digitale iTunes kaart of Google Play card, die direct geleverd wordt, 24/7 waar je ook bent.

superbetter

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

0 Comment

Leave a comment

[wpterms id="3193"]