Maak je eigen iPhone-ringtones met de ringtones-app

Ringtones is een app waarmee je op je iPhone erg gemakkelijk zelf ringtones kunt maken van de muziekbestanden op je iPhone. Na een paar simpele handelingen staat er een ringtone klaar, die je vervolgens alleen nog hoef te synchroniseren met iTunes voor hij in te stellen is. Niet alleen als ringtone, ook als wekker en sms-toon.

Ringtones heeft sinds 30 januari dit jaar negentien beoordelingen gekregen, met een gemiddelde van vierenhalf van de vijf sterren en dat is niet voor niets: de app doet wat hij belooft en er is een handige handleiding bij gemaakt op YouTube.

In enkele stappen heb je al een ringtone gemaakt: starten, track kiezen, soort ringtone kiezen, gewenste deel van de track kiezen, op save drukken en synchroniseren met iTunes. Deze laatste stap mag wat mij betreft ook overbodig worden zodat de ringtone meteen in de te kiezen geluiden staat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Overigens is er het enige verschil tussen ‘ringtone’ en ‘text tone’ de lengte: beide kunnen ze uiteindelijk ingesteld worden als ringtone, sms-toon, wekker, whats app toon en iedere andere denkbare applicatie met een notificatiegeluidje. Collectieve Pavlov-reacties in het OV kunnen verleden tijd zijn en wakker worden kan nu met je nieuwe favoriete track, de hit van je tieneridool en via een omweg zelfs met de stem van je geliefde.  Bij mij wordt het morgen de tweede!

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

0 Comment

Leave a comment

[wpterms id="3193"]