Mac: Drie weken korting op GTD apps

getstuffdoneDe komende weken is het zaak om de Mac Appstore nauwgezet in de gaten te houden. Apple is begonnen met een “Get Stuff Done” actie, waarbij elke week een specifieke categorie aan de orde komt. Deze week is Prioritering aan de beurt, daarna volgen Organisatie en Productiviteit.

Acht taakmanagement apps zijn 50% in prijs gedaald tot en met 31 januari. Dit zijn Clear, Things, 2Do, Due, Todo, Taskpaper, The Hit List en Breaktime. Was je van plan om een nieuwe taakapp te proberen, grijp dan nu je kans. Na de 31e is het de beurt aan de organisatie-apps.

Een aanrader voor Mac-werkers!

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

2 Comments

 • Dico Krommenhoek
  Posted 30/01/2013 8:13 pm 0Likes

  Mooi artikel

  Ik gebruik door een advies van een ex-leerling Toodledo als taken-app. Op mijn MacBook heb ik ToDo geïnstalleerd, evenals op mijn iPad. Op mijn Galaxy Note telefoon gebruik ik DGT GTD app, Die bijna dezelfde functionaliteit biedt.

  Dico

 • Marion Driessen
  Posted 29/01/2013 11:23 am 0Likes

  Gisteren de (dure) app van 2Do aangeschaft voor mijn android toestel. Het ziet er mooi uit, maar ik mis de aansluiting met mijn Google calender of Groupwise.
  Is daar een oplossing voor?

Leave a comment

[wpterms id="3193"]