Meer Candy tijdens Halloween in Pokémon Go

Het verzamelen van Candy in Pokémon Go kan een echte lijdensweg zijn. De Pokémon die jij wil evolueren kom je niet vaak genoeg tegen en je hebt geen zin om een marathon te lopen om een paar 10kilometer-eieren uit te laten komen. Gelukkig kun je tijdens Halloween heel wat verzamelen!

https://lifehacking.nl/persoonlijk-tips/28-dingen-die-je-niet-wist-over-pokemon-go/

Halloween

Pokémon Go verdubbelt het aantal Candy tijdens Halloween. Bij zowel het vangen, overzetten en uitbroeden van Pokémon krijg je twee keer zoveel Candy als voorheen.

Waar je normaal drie Candy kreeg voor het vangen van Pokémon, krijg je nu zes Candy en als je een Pokémon naar de Professor overzet krijg je twee Candy waar je er normaal maar eentje kreeg. Het uitbroeden van eieren levert je ook dubbel zoveel Candy op. De Buddy-functie van Pokémon Go levert je maar liefst vier keer zoveel Candy op!

Spoken

Naast het verzamelen van extra Candy, kom je tijdens deze dagen ook meer spook-Pokémon tegen zoals Gastly, Haunter en Gengar. Dit Halloween-evenement is het eerste in-game evenement en het lijkt erop dat er meer van dit soort evenementen in de planning staan.

De actie loopt van woensdag 26 oktober om 2:00 ‘nachts tot 1 november.

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...1Stom

About Author

0 Comment

Leave a comment

[wpterms id="3193"]