Much2Do en Much2Plan als mobiel en PC todo lijst

muchtodo.jpgIn de reacties kregen we twee interessante programma’s getipt: Much2Do en Much2Plan. Much2Do is een mobiele Todo-applicatie (Windows Mobile 2003/5/6) terwijl Much2Plan nog in beta is op de PC maar een veelbelovende taak/afspraak manager is.

Het belangrijkste onderscheid met andere ToDo-programma’s is dat alle taken in een Treeview zijn geplaatst. Dit heeft twee voordelen. In de eerste plaats geeft dit de mogelijkheid om taken te groeperen. Daarnaast biedt het ook een goed overzicht als het aantal taken enorm groot is.

Beide programma’s zijn van Nederlandse makelij.

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

3 Comments

 • Marcel
  Posted 14/02/2009 4:17 pm 0Likes

  @Frank, bedankt voor je (onaangekondigde) bericht. Er zijn dus veel bezoekers op mijn site gekomen, ik hoop dat velen van hen de freeware versie zullen gaan of blijven gebruiken.

 • Marcel
  Posted 14/02/2009 4:01 pm 0Likes

  Dankzij dit (onaangekondigde) berichtje hebben honderden mensen de beta versie van Much2Do en Much2Plan gedownload, twee programma’s die ik in eerste instantie voor eigen gebruik heb ontwikkeld. Het blijkt dat heel veel mensen op zoek zijn naar een manier om hun productiviteit te verhogen, maar daarvoor nog geen goede software hebben gevonden.

  Echter, de ervaring leert dat weinig mensen bereid zijn om 25 of meer euro te betalen voor dergelijke software. Ondernemen betekent dat je keuzes moet maken. De keus is gemaakt om van Much2Do en Much2Plan FREEWARE te maken en geen commerciele versie te publiceren. Op dit moment is versie 0.99 te downloaden, de definitieve versie 1.0 zal geen registratieschermen of herinneringen tonen.

  Ik blijf de programma’s dagelijks gebruiken en ze doen precies wat ik wil. Misschien past het ook bij jou, dan kun je een kijkje nemen op http://www.much2do.nl, heb je andere wensen: veel succes met je gebruikt of met je zoektocht naar iets dat bij je past!

 • Pietersen
  Posted 02/11/2008 10:55 am 0Likes

  Pff.. Waarom zou je dit gebruiken als je MS Project gebruikt? Dat is de shit.

Leave a comment

[wpterms id="3193"]