Neem altijd een mini naaidoos mee naar bruiloften

Heb je, net als ik, een standaard outfit voor bruiloften of formele gelegenheden? Dan is het geen gek idee om altijd een kleine naaidoos in je binnenzak te houden. 

Bruiloften

Naaigerei Bol.com
Zelfs de kleinste naai-kits hebben alles wat je nodig hebt.

Het is mijzelf gelukkig altijd bespaard gebleven, maar ik heb vaak genoeg gezien dat andermans outfit onverwachts stukging. Van een overhemdknoop die losspringt tot een strap van een bruidsmeisjesjurk die losschiet. Op zulke momenten ben je de held van de dag door een naai-kit uit je binnenzak te toveren.

Zelf heb ik geen verstand van naald en draad en dat hoeft gelukkig ook niet. Je geeft simpelweg de kit aan degene die ‘m nodig heeft of iemand uit de groep die wel handig is met naald en draad.

Ik spreek nu vanuit het oogpunt van een man, maar de tip geldt natuurlijk ook voor vrouwelijke bezoekers van bruiloften of formele gelegenheden. Mini-naaikits zijn vaak klein genoeg voor zowel binnenzakken als kleine tassen.

Voorkom spam met een speciaal email-adres voor je bruiloft

Goedkoop

Met dergelijke situaties in je achterhoofd, kun je voor een paar euro al de held van de dag zijn. Je hebt goedkope naaikitjes van nog geen 10 euro, een iets mooier model kost je ongeveer 20 euro. Doordat er vele meters aan garen bij zit, kun je vele jaren doen met één kit.

Afbeelding: Bol.com

 

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

0 Comment

Leave a comment

[wpterms id="3193"]