Nozbe en Evernote werken nu samen

Online productiviteitsapplicatie Nozbe heeft een zeer interessante update gekregen in een samenwerking met Evernote. Michael Sliwinski was afgelopen jaar net als onze Evernote vrienden aanwezig bij de GTD Summit en toen hing al wel iets in de lucht van een mogelijke samenwerking. Die is er nu ook! In de volgende video hoor je Michael de integratie van Evernote in Nozbe uitleggen.

Heel slim is het om Nozbe door Evernote te laten zoeken op relevante tags voor projecten en contexts in plaats van het aanmaken van aparte notebooks per project of een andere vorm. Dit geeft maximale flexibiliteit in de integratie. Tevens kun je in Nozbe je Evernote bestanden hernoemen, nieuwe tags geven, in andere projecten zetten of nieuwe contexts geven. Een hele goede samenwerking tussen twee applicaties die door de inzet van de individuele sterkten, gezamenlijk een beter product maken!

Nozbe.com (affiliate link) en Evernote.com

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

[plista widgetname=plista_widget_belowArticle]

6 Comments

 • Frank Meeuwsen
  Posted 30/11/2009 9:48 am 0Likes

  Evernote heeft een API dus als de makers van Things hun best gaan doen dan zou dat best wel eens kunnen. Dus mail de makers van Things en spoor ze aan!

 • Niels Gouman
  Posted 29/11/2009 11:47 pm 0Likes

  Is evernote van plan te gaan integreren met meerder applicaties?

  Ik zou graag notes van Evernote kunnen koppelen aan actions van Things 🙂

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: