Onderweg

De ultieme lifehack voor je wereldstekker

Redactie Lifehacking
Geschreven door Redactie Lifehacking

Wanneer je op reis gaat naar landen als Engeland of de Verenigde Staten, heb je een aparte stekker nodig om bijvoorbeeld je laptop of smartphone op te laden met je Nederlandse adapter. Je kunt natuurlijk voor ieder apparaat een reisstekker meenemen, of om beurten je apparaten opladen. Er is echter een eenvoudige truc waarmee je met 1 wereldstekker al je apparaten van stroom kan voorzien!

Hoe ver kun je reizen binnen 24 uur?

Stekkerdoos

Door een stekkerdoos mee te nemen, heb je maar 1 wereldstekker nodig om in één klap meerdere Nederlandse stopcontacten tot je beschikking te hebben in bijvoorbeeld je hotelkamer. Door een stekkerdoos met USB-ingangen zoals deze mee te nemen, kun je zelfs de adapters van je telefoonoplader thuis laten! Het idee voor deze hack kwam via Reddit van een Engelse toerist die de hack toepaste voor zijn vakantie naar Europa.

 

over de auteur

Redactie Lifehacking

Redactie Lifehacking

Lifehacking.nl gaat over slimmer werken en slimmer leven. Diverse auteurs schrijven over het snijvlak van kennismanagement, persoonlijke ontwikkeling, timemanagement en digitale innovaties. Lifehacking organiseert regelmatig activiteiten en we geven workshops, brainjams en lezingen over lifehacking-gerelateerde onderwerpen.

Reageer

4 Reacties