Onderweg

Pre-order het Lifehacking Vakantieboek!

Redactie Lifehacking
Geschreven door Redactie Lifehacking

Aftellen naar de vakantie doe je met het Lifehacking Vakantieboek! Jawel, een echt papieren boek voor thuis, onderweg én op je bestemming. Op 124 pagina’s geven we je honderden tips om de zomer nóg leuker te maken.

Cover_pre-orderAls redactie zijn we nog druk bezig met de nieuwe inhoud. Maar je kunt alvast een kijkje nemen in de preview hieronder.

Het is slechts een kleine greep uit het enorme aanbod. Als fan van Lifehacking is dit jouw gids voor de zomer! Met ons vakantieboek bespaar je geld, verminder je jetlag, blijf je helemaal in shape en train je het brein met onze puzzels en tests. Maar het bevat ook bbq-, geld-, budget-, fotografie-, vlieg- en autotips! Kortom: het Lifehacking Vakantieboek is niet alleen heel nuttig, maar ook gewoon ontzettend leuk. Voor mannen én vrouwen: het is jouw zomerse grabbelton boordevol met de leukste weetjes!

Zie je de preview niet? Probeer de pagina te verversen!

Bestel vandaag nog deze speciale uitgave!

over de auteur

Redactie Lifehacking

Redactie Lifehacking

Lifehacking.nl gaat over slimmer werken en slimmer leven. Diverse auteurs schrijven over het snijvlak van kennismanagement, persoonlijke ontwikkeling, timemanagement en digitale innovaties. Lifehacking organiseert regelmatig activiteiten en we geven workshops, brainjams en lezingen over lifehacking-gerelateerde onderwerpen.

Reageer

7 Reacties