Openen van apps op je Mac inplannen

LaunchOnTime is een programma dat apps op je Mac start wanneer je wilt dat ze starten. Ontzettend handig als je bijvoorbeeld iedere dag om een bepaalde tijd je notities in Evernote wilt bekijken, maar je altijd tóch nog even dat ene klusje afmaakt, of juist afgeleid raakt door Facebook of Pinterest.

LaunchOnTime is voor Mac, is gratis te downloaden in de app store en werkt erg intuïtief. Je sleept de apps die je wilt inplannen naar het scherm van LaunchOnTime of klikt hierin op ‘browse’. Vervolgens stel je de tijd in met behulp van de wijzers van de klok.
Ook is het mogelijk om in te stellen dat de lancering van de app met regelmaat terugkeert: je kunt via preferences aangeven per hoeveel seconden, minuten, uren of dagen een app opnieuw gelanceerd moet worden. Een reeds gelanceerde app wordt overigens weer naar de voorgrond gebracht. Verder zijn alle geplande apps met één klik op ‘launch’ tegelijk te openen.

Hier is Evernote gepland om over een kleine twee dagen gestart te worden, SimpleMind is al gestart:


Dit programma biedt een simpele mogelijkheid tot het starten apps die je bijvoorbeeld op de achtergrond wilt hebben draaien, maar die je vaak vergeet aan te zetten. Een nadeel van de app kan natuurlijk zijn dat hij je stoort terwijl je gefocussed aan het werk bent, maar dat is uiteindelijk een kwestie van uitproberen.

(Via addictivetips.com)

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

0 Comment

Leave a comment

[wpterms id="3193"]