Over Lifehacking.nl

Lifehacking gaat over slimmer werken en slimmer leven. Dit doen we met behulp van lifehacks: bijzondere oplossingen voor alledaagse problemen. In de loop der jaren hebben we heel wat lifehacks verzameld, waardoor Lifehacking een enorme bibliotheek aan lifehacks telt. Lifehacks voor thuis, lifehacks voor onderweg, lifehacks voor op werk; noem maar op.

Geschiedenis

Lifehacking is opgericht door Frank Meeuwsen, Martijn Aslander en Sanne Roemen. In 2015 werd Lifehacking overgenomen door mediahuis Reshift Digital, die de huidige versie van Lifehacking heeft gebouwd.

Reageer

9 Reacties

 • Hallo Lifehacking crew,

  Graag zou ik jullie boek willen kopen! Via de site moet deze geïmporteerd worden en dat kost geld. Het lijkt me dat deze ook gewoon vanuit Nederland verzonden kan worden? Kunnen jullie mij hier wat info over sturen?

  Bedankt!

 • Voor onze website zijn wij uitermate geïnteresseerd in jullie artikelen. Vandaag hebben wij het artikel over Handschrift als lettertype geplaatst. Uiteraard met jullie als bronvermelding.
  Hopelijk heeft dit jullie instemming.

 • Geachte heer / mevrouw,
  Bestaat er in Whatsapp Desktop / Web ook een mogelijkheid aan het einde van iedere dag een Back-up te verzenden naar een One-drive?
  Zo ja, hoe werkt dit?

 • Beste mensen, omdat ik vorige week geen nieuwsbrieven heb ontvangen, wilde ik in het archief kijken wat er verstuurd is. Maar ik kan er niet in omdat ik deze melden kreeg:
  Beveiligde verbinding mislukt

  Fout tijdens het verbinden met us1.campaign-archive.com. Peer ontving een geldig certificaat, maar toegang werd geweigerd. Foutcode: SSL_ERROR_ACCESS_DENIED_ALERT

  De pagina die u wilt bekijken kan niet worden weergegeven, omdat de echtheid van de ontvangen gegevens niet kon worden geverifieerd.
  Neem contact op met de website-eigenaars om ze over dit probleem te informeren.

  Meer info…

  Fouten als deze rapporteren om Mozilla te helpen kwaadwillende websites te herkennen en te blokkeren”

  Graag hoor ik van jullie hoe dit opgelost kan worden. Met vriendelijke groet

 • Goede morgen LIFEHACKING team;Hoe kom ik met jullie in contact,om wat hulp te ervaren.
  Tom = 90 jaar en niet zo.n geweldige PC friek..Het contactformulier met mijn hele verhaal krijg ik niet weg,,krijg ik een bergje elende van Gogle te zien