Onderweg Persoonlijk Thuis

Welke nieuwe films kunnen we binnenkort verwachten?

Redactie Lifehacking
Geschreven door Redactie Lifehacking

Wie houdt er nu niet van op zijn tijd een film kijken. Thuis op de bank of in de bioscoop, via een streaming service of gewoon op tv. Het aanbod is groot en om de haverklap verschijnt er een nieuwe film. Benieuwd welke nieuwe films we dit jaar nog kunnen verwachten?

De 10 beste tips voor het gebruik van Netflix

Overzicht

Hieronder proberen we je ieder kwartaal een overzicht te geven van welke nieuwe films je zeker niet mag missen. Zo krijg je iedere 3 maanden een leuke update en weet je gelijk waarvoor je de komende maanden naar de bioscoop kunt. Klik op de filmtitels om de trailer te zien. We lichten bij iedere maand een film uit die waarschijnlijk de boxoffice van die maand zal domineren. Daaronder vind je de andere films van die maand.

April

Uitgelicht: Avengers: Infinity War

Eind april komt het eerste deel van slotverhaal van The Avengers in de bioscoop. In Avengers: Infinity War moeten de Avengers het samen opnemen tegen Thanos, die de aarde aanvalt om de laatste Infinity Stones te verzamelen voor zijn Infinity Gauntlet. Verwacht een flinke dosis actie en het gebruikelijke vleugje humor in deze langverwachte superheldenfilm. De film is vanaf 25 april in de bioscoop.

 

Verder deze maand

 

Mei

Solo: A Star Wars Story

Deze actie-sciencefictionfilm richt zich op Han Solo, de bekende piloot uit het Star Wars-universum. De film vertelt het verhaal van de avonturen van de jonge Han Solo en zijn co-piloot Chewbacca. Solo: A Star Wars Story is vanaf 24 mei in de bioscoop.

Verder deze maand
  • Truth or Dare (Horror/Thriller) – Vanaf 3 mei in de bioscoop.
  • The Death of Stalin (Biografie/Historisch/Comedy) – Vanaf 3 mei in de bioscoop.
  • Marjorie Prime (Drama/Romantiek) – Vanaf 10 mei in de bioscoop.
  • Deadpool 2 (Actie/Avontuur/Comedy) – Vanaf 17 mei in de bioscoop.
  • Slender Man (Horror) – Vanaf 24 mei in de bioscoop.

Juni

Jurassic World: Fallen Kingdom

Jurassic World: Fallen Kingdom is het tweede deel van de geplande Jurassic World-trilogie en speelt zich af op het fictieve eiland Isla Nublar. Na de val van het themapark Jurassic World, dreigt een vulkaanuitbarsting de hele dinosauruspopulatie (opnieuw) uit te roeien. Claire en Owen – die we al kennen uit het eerste deel – gaan naar het eiland om de dino’s te redden. Jurassic World: Fallen Kingdom is vanaf 7 juni in de bioscoop.

Verder deze maand
  • Love, Simon (Comedy/Drama/Romantiek) – Vanaf 14 juni i nde bioscoop.
  • Incredibles 2 (Actie/Avontuur/Familiefilm) – Vanaf 15 juni in de bioscoop.
  • Ocean’s 8 (Actie/Misdaad/Thriller) – Vanaf 21 juni in de bioscoop.
  • Gotti (Biografie/Misdaad/Drama) – Vanaf 21 juni in de bioscoop.

Eind juni krijgt dit artikel een update, met nieuwe films voor het derde kwartaal!

over de auteur

Redactie Lifehacking

Redactie Lifehacking

Lifehacking.nl gaat over slimmer werken en slimmer leven. Diverse auteurs schrijven over het snijvlak van kennismanagement, persoonlijke ontwikkeling, timemanagement en digitale innovaties. Lifehacking organiseert regelmatig activiteiten en we geven workshops, brainjams en lezingen over lifehacking-gerelateerde onderwerpen.

Reageer

1 reactie