Plak een extra vrije dag aan je vakantie

Bij het inplannen van je vakantiedagen ben je al snel geneigd om gelijk na je vakantie weer aan het werk te gaan. Toch is het helemaal geen gek idee om een extra vrije dag na je vakantie op te nemen. 

https://lifehacking.nl/onderweg/wifi-wachtwoorden-voor-alle-vliegvelden/

Niet alleen heb je alle tijd om rustig je koffer uit te pakken, het is ook een eenvoudige manier om je in te dekken tegen vertraagde of geannuleerde vluchten. Vooral tijdens de vakantieperiodes gebeurt dit vaker dan normaal, en dat komt niet alleen door een groter aantal reizigers!

Upgrade

Een ander voordeel van die extra dag speling is de mogelijkheid om een andere vlucht te nemen als het vliegtuig te vol is geboekt. In zulke gevallen zal er gevraagd worden of iemand vrijwillig een andere vlucht wil nemen, waarbij de vliegtuigmaatschappij de vlucht, maaltijden en eventuele extra overnachting betaalt. Soms krijg je zelfs een upgrade en vlieg je eerste klas verder! Het gaat vaak om 1 stoel, waardoor deze truc handiger is als je alleen reist.

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

0 Comment

  • Sietse
    Posted 22/01/2018 3:47 pm 0Likes

    En niet vergeten in de agenda te zetten dat je een dag later terug bent. Dan wordt’ie niet meteen volgepland en kan je rustig de achterstand wegwerken.

Leave a comment

[wpterms id="3193"]