Verf je muur digitaal met Flexa Visualizer

“Hoe zou die kleur staan?”, vragen we ons wel eens af. Meestal pakken we een kaartje met de kleuren die we voor ogen hebben, en houden we die naast de muur die we willen verven. Wil je echt goed zien hoe een kleur eruitziet op je muur? Daar is een app voor!

https://lifehacking.nl/persoonlijk-tips/scan-verdachte-bestanden-en-links-met-virustotal/

Flexa Visualizer

Flexa is een merk voor binnen- en buitenverf en heeft een briljante gratis app uitgebracht: Flexa Visualizer. Je kunt namelijk via de camera van je smartphone een kleur toebrengen op een muur. Liever de vertrouwde manier? Dan kun je ook gewoon een kleur kiezen en het scherm van je smartphone omtoveren in een kleurkaartje.

Je kunt tot wel drie kleuren kiezen, en deze op verschillende manieren op de muur projecteren. Je kunt een foto maken of een panorama schieten, waarna je in de opname op een muur tikt om deze een kleur te geven. Het is ook mogelijk om ‘live’ via de camera van je smartphone een muur aan te tikken om deze een  kleur te geven.

Je kunt ook foto’s uit je Fotorol importeren om deze vervolgens nieuwe kleuren te geven. Zo kon ik maanden na mijn bezoek de kleuren van de voorgevel van pannenkoekenhuis Hans & Grietje gewoon nog aanpassen.

Download Flexa Visualize gratis in de App Store en Google Play Store.

 

Wat vind je van deze hack?
1Te gek0Leuk0Serieus?1Meh...0Stom

About Author

[plista widgetname=plista_widget_belowArticle]