Remember The Milk krijgt nieuwe Gmail widget

ss_gmailquickadd.pngMet de komst van gadgetsupport in Gmail is het team van Remember The Milk aan de slag gegaan. Vandaag presenteren ze een nieuwe gadget voor hun online todo-service, die je direct in je Gmail kunt integreren. Het ziet er netjes en compleet uit. Je kunt je taken voor deze en de komende week bekijken en snel nieuwe taken toevoegen. Ook kun je zelf bepalen van welke lijsten je de taken wilt zien, inclusief de Smart Lists.

Het grote voordeel ten opzichte van de RTM Extension is dat deze widget ook in andere browsers dan Firefox werkt en het op elke PC werkt, als je maar kunt inloggen in Gmail.

Ik moet eerlijk zeggen, mijn Nozbe-account is zojuist met een jaar verlengd. Maar met deze nieuwe toevoegingen in Gmail èn de mogelijkheden van Remember the Milk wordt een overstap toch wel erg verleidelijk…

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

4 Comments

 • Matthijs
  Posted 04/11/2008 3:48 pm 0Likes

  Remember the milk is erg goed, maar heeft (naar mijn mening) een onoverzichtelijk ‘lists management’. Ik gebruik Nozbe, die ik in vergelijking met andere sites erg duur vind. Michael van Nozbe heeft het principe van lijsten voor projecten goed begrepen, je hebt een duidelijk overzicht van al je lijsten.

  Als je bij RTM veel lijsten hebt (meer dan 10) dan wordt het rommelig en onoverzichtelijk. Ook het feit dat je geen echte contexts maar tags hebt vind ik een nadeel. Ik gebruik geen globale lijsten “prive” “werk” “huis”.

  Ik blijf RTM volgen, maar Nozbe blijft voor mij voorlopig nummer 1 (als je geen mac hebt).

 • wilbert
  Posted 04/11/2008 2:25 pm 0Likes

  Als hevige RTM gebruiker vind ik dit helemaal fantastisch. Heb er net even mee zitten spelen. Het ziet er niet zo mooi uit als de extension, maar vooral het bewerken van je to do’s gaat een stuk makkelijker: Goeie hack!

Leave a comment

[wpterms id="3193"]