RSS leesles van Robert Scoble

Robert Scoble aka The Scobleizer staat bekend om zijn absurde RSS-lees gewoonten. Met 600+ feeds heeft hij een eigen manier om zijn feeds te lezen. In deze video van plm 11 minuten geeft hij een aantal tips die misschien ook voor jou werken. Ik vraag me af of het wel echt zo efficient is..

Ik denk dat het gebruiken van een meer dashboard achtige view a la Netvibes of meer gebruik van zoektermen en watches (zoals Marjolein in deze reactie uitlegt) wat meer resultaat kunnen geven. Wat denk jij?

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

3 Comments

  • Martijn Aslander
    Posted 20/09/2007 5:15 pm 0Likes

    Heel herkenbaar! mijn hoeveelheid feeds zal ongeveer hetzelfde zijn. Ik zal binnenkort eens een post maken over hoe ik naar informatieverwerking offline en online kijk.

Leave a comment

[wpterms id="3193"]