Snel schakelen tussen verschillende apps op android met SwipePad

Om op Android van de ene app naar de andere app te gaan, kun je langer je homeknop ingedrukt houden. Daarmee krijg je de meest gebruikte apps te zien. Dat kan handiger. Ik heb verschillende apps uitgeprobeerd en uiteindelijk bleek voor mij SwipePad het beste te werken. Voornamelijk door zijn eenvoud. De app is een extra laag over je beeldscherm waarmee je met een swipe elke applicatie kunt openen die jij voorgeselecteerd hebt. Hierdoor schakel je veel sneller tussen apps.

Gebruik

De app werkt kinderlijk eenvoudig. Na installatie kun je de app inrichten zoals je zelf wilt. Wanneer je de app opent kun je instellen welke velden geopend moet worden vanuit welke kant van het beeldscherm. Bijvoorbeeld vanuit de linkerbovenhoek de zelf voorgeselecteerde apps, vanuit de rechterbovenhoek al je ‘recent gebruikte apps’ (€0,79) en vanuit de linkeronderhoek ‘de meeste gebruikte apps’ (€0,79). Elk veld is vanuit elke app (ook homescreen) te benaderen, door met je vinger vanuit de geactiveerde hoek naar het midden van het beeldscherm te vegen (en ingedrukt te houden). Vervolgens ga je met je vinger naar de gewenste app en deze wordt direct geopend.

De app is gratis te gebruiken, maar zoals je hierboven ziet, moet je bepaalde ‘pakketten’ bijbestellen. Hiervoor in de plaats krijg je geen reclame, dat is ook wat waard.

De app is vanuit Google Play Store te installeren.

Zien hoe het in het echt werkt? Hieronder zie je een duidelijk filmpje waarin het wordt voorgedaan.

Snel schakelen tussen verschillende apps op android

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

0 Comment

Leave a comment

[wpterms id="3193"]