Stel je computer samen met PCPartPicker

Het zelf bouwen van een desktop is vaak veel goedkoper dan het kopen van een kant-en-klare computer. Als je een beetje handig bent met techniek, kan het ook nog een leuke belevenis zijn om zelf je pc in elkaar te zetten. De eerste stap is het kiezen van de specificaties. Welke onderdelen heb je nodig? Welke onderdelen werken goed samen? Maak kennis met PCPartPicker.

https://lifehacking.nl/productiviteit-tips/gebruik-een-plastic-tas-als-je-fotos-gaat-maken/

Op de website PCPartPicker vind je een overzicht van alle populaire computeronderdelen die gebruikt kunnen worden voor een pc, handige gidsen voor het bouwen van een pc en een overzicht van computers die door leden van de website zijn gebouwd.

schermafbeelding-2017-01-06-om-14-44-09

System Build

Onder de knop System Build ga je naar een pagina waar je je hele computer kunt samenstellen. Je begint met het kiezen van het kloppend hart van je computer; je processor. Als je een processor hebt gekozen, zie je helemaal rechts van de processor Add. Nadat je deze hebt gekozen, kies je een koeler, moederbord, enz. Terwijl de lijst afwerkt, berekent PCPartPicker welke onderdelen compatibel zijn met de eerder gekozen onderdelen.

schermafbeelding-2017-01-06-om-14-44-55

Hierdoor scheelt het je een hoop tijd met het onderzoeken of bepaalde onderdelen wel goed met elkaar werken. Doordat veel van de onderdelen gewoon overal ter wereld te koop zijn, kun je na het samenstellen van je pc de onderdelen gewoon bij Nederlandse winkels kopen.

Build Guides

PCPartPicker licht ook elke keer enkele pc’s uit. Onder het kopje Build Guides vind je computers die aan verschillende eisen voldoen. Van Modest Gaming Build tot een eenvoudige Budget Home Office Build; de keuze is reuze.

schermafbeelding-2017-01-06-om-14-57-38

Completed Builds

Op zoek naar inspiratie? Onder het menu Completed Builds zie je computers die mensen over de hele wereld gebouwd hebben met behulp van PCPartPicker. Aan de linkerkant van het scherm kun je de collectie van gebouwde computers filteren op budget, CPU, grafische kaart, enz.

schermafbeelding-2017-01-06-om-15-03-41

Geen zin om onnodig veel geld uit te geven aan een computer? Dankzij de handleidingen en advies over de onderdelen van PCPartPicker, is een goedkope en vooral goede pc voor iedereen binnen handbereik!

 

Tell Us What You Think
1Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...1Stom

About Author

0 Comment

Leave a comment

[wpterms id="3193"]