Stem op de stofzuiger-bazooka!

Recent hadden we een leuk artikel van Ynze van der Spek die voicemail weer leuk maakte voor ons. Ynze is een fervent bezoeker van de site Instructables.com waar je een aantal leuke projecten van zijn hand kunt vinden. Eén van die projecten is een mooi klusje voor een zomerdag met de kinderen: De Stofzuiger Bazooka. Met wat PVC pijp en extra hulpmiddelen die je in en om  huis kunt vinden maak je in een paar minuten een waanzinnige bazooka voor de kinderen.

Je kunt de volledige handleiding lezen bij Instructables en als je daar toch bent, stem dan meteen voor het project in de Launch it! challenge van de site. Help Ynze aan die eerste prijs en stem op hem! Je kunt nog stemmen tot en met zondag.

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

[plista widgetname=plista_widget_belowArticle]

4 Comments

 • Ynze van der Spek
  Posted 09/08/2011 9:21 pm 0Likes

  @Rob: Vliegertjes maken met kindjes doe ik ook, hoor. Van een A4-tje, plakband en een nietje kan het al 🙂 En op hetzelfde veldje kunnen kinderen de vliegertjes én het stofzuiger-kanon uitproberen, gewoon een kwestie van elkaar de ruimte gunnen.

 • Ynze van der Spek
  Posted 09/08/2011 9:17 pm 0Likes

  Whoah! Gewonnen!!!!

  http://www.instructables.com/contest/launchit/

  Dank jullie wel voor de stemmen!

 • Hans
  Posted 02/08/2011 3:57 pm 0Likes

  Geinig idee, alleen jammer dat je je stofzuiger van 2000 watt er voor aan moet houden.

 • Rob van Maanen
  Posted 30/07/2011 8:03 pm 0Likes

  Schieten, schieten, schieten… stop daar toch eens mee, wat schiet onze jeugd ermee op? Opgeschoten jongelui……….. ga gezellig ’n vliegertje maken en om daarna samen op ’n veldje te kijken of íe ’t doet! Dus geen bazooka maar Bazinga!

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: