Thuis

Studenten-tip: Microwave watt?!

Redactie Lifehacking
Geschreven door Redactie Lifehacking

Het is weer donderdag! Deze dag houdt Lifehacking speciaal rekening met de studenten onder ons met handige tips. Deze keer een tip voor de magnetron-gebruikers. De ene student zweert erbij en de ander vindt het niets: magnetronmaaltijden Gelukkig zijn er ook gezondere dingen die je met je magnetron kunt doen, zoals het garen van kip of een het maken van quiche. Bij het gebruiken van de magnetron voor een gerecht kan het gebeuren dat je de magnetron niet exact op het vereiste aantal watt kan instellen voor het bereiden van je maaltijd. Gelukkig heeft Lifehacking de oplossing!

Microwave watt

De website Microwave Watt?! biedt een unieke dienst aan; ze berekenen een alternatieve wattage en bereidingstijd op basis van de informatie op de verpakking van je gerecht.

Interessant? Lees ook deze studenten-tip over de koelkast!

over de auteur

Redactie Lifehacking

Redactie Lifehacking

Lifehacking.nl gaat over slimmer werken en slimmer leven. Diverse auteurs schrijven over het snijvlak van kennismanagement, persoonlijke ontwikkeling, timemanagement en digitale innovaties. Lifehacking organiseert regelmatig activiteiten en we geven workshops, brainjams en lezingen over lifehacking-gerelateerde onderwerpen.

Reageer