Thuis

Zo krijg je verwijderde foto’s en berichten terug op Facebook

David Kers
Geschreven door David Kers

Facebook vergeet niets! Ondertussen is het geen verrassing meer hoeveel het populaire sociale platform daadwerkelijk bijhoudt en alle berichten, statusupdates en foto’s worden opgeslagen in hun database. Dit geldt ook voor alles dat weer verwijderd wordt op de website. Lees ook: Zo voorkom je dat WhatsApp je informatie deelt.

Een handige functie als je zelf op zoek bent naar een oude foto of gewoon benieuwd bent wat je allemaal ooit geplaatst hebt. Om dit te doen ga je op de website naar “Instellingen” (Settings) en klik je vervolgens op “Een kopie downloaden van je Facebook-gegevens.” (Download a copy…).

facebookdownload

Na een korte beveiligingscheck, waarbij je je wachtwoord moet invoeren, stuurt het platform je een e-mailbericht met daarin een link om je hele archief te downloaden.

over de auteur

David Kers

David Kers

Reageer

7 Reacties

 • Ik heb dit geprobeerd en ik rkijg alleen de fotos die er nu opstaan. Niet van degeen die verwijderd zijn en ik juist nodig heb :/

 • Ik heb geprobeerd om alles zo op te volgen als hier boven beschreven.
  Het lukt mij echt niet. Wel in het begin foto’s maar geen tekst die ik wilde terug halen.
  Het gaat over de site Jagdteckels von Boyvital op FB. Iemand heeft mij in een kwaad daglicht gezet en ik heb toen alles verwijderd en de persoon geblokkeert. Nu word mij door de Duitse Rasvereniging gevraagt om de tekst te kopieren……helaas dat gaat dus niet. En de bewuste persoon gaat gewoon door om de rasvereniging in discrediet te brengen. Dus het is heel erg belangrijk voor mij om die tekst weer te krijgen.. maar hoe ? BVD

 • hi ik heb dat meerde malen uitgeprobeerd om alles te downloaden maat ik krijg alleen foto’s en video’s van 2019 en ik wil nog verder oudere foto’s ophalen van 2010 hoe doe ik dat please help !!!!

  alvast bedankt groet rox

 • Goedemiddag David,

  Mijn Facebook account was afgelopen Dinsdag 9-04 en Woensdag 10-04 gehakkeld door een ene Julien Febreau. Nadat ik na iedere keer de account hersteld had, zodat de account weer in eigen beheer had merkte ik dat al mijn foto’s en profiel informatie verwijderd was door die “lolbroek”.
  Nu probeer ik via jouw artikel een kopie te downloaden, maar bij mijn instellingen staat nergens onderin het menu “Een kopie van je Facebook downloaden” vanuit archief. Kan jij me hierin hulp bieden over hoe te handelen. Facebook bied totaal geen mogelijkheden hierin. Help!

  vriendelijke groet
  Alex Essers