Thuis

Zo kun je eenvoudig je plant verzorgen

Partner redactie
Geschreven door Partner redactie

Een plant heeft aandacht nodig, maar dat vergeten we nog wel eens. Heb je – bijvoorbeeld voor Valentijn – een plantje gekregen of gekocht? Met deze tips kun je eenvoudig je plant verzorgen, ook als je geen groene vingers hebt!

Eenvoudig je plant verzorgen

over de auteur

Partner redactie

Partner redactie

Onze Partner-redactie levert redactionele diensten aan commerciële partners van Reshift. Artikelen die door deze redactie geschreven zijn, herken je aan het lichtblauwe Partner-label. De Partner-redactie opereert gescheiden van de reguliere Reshift-redacties, zodat de redactionele onafhankelijkheid van deze laatste groep gegarandeerd blijft.

De Partner-redactie maakt artikelen die aansluiten bij de interesses van de lezers/bezoekers van de verschillende titels van Reshift. Daarbij wordt - onder meer - gebruikgemaakt van informatiebronnen bij de commerciële partners. De onderwerpkeuze en de inhoud van dergelijke artikelen komen tot stand in overleg met deze partners. Reshift vindt het belangrijk dat deze artikelen duidelijk herkenbaar voor u zijn. Inderdaad, vandaar het Partner-logo.

Reageer

1 reactie