Ultieme concentratie met Noisli en Noizio

Sommige mensen kennen het wel, je moet wat geluid om je heen hebben om je te concentreren. De één zet instrumentale muziek aan en de ander zet de televisie aan zonder ernaar te kijken of te luisteren. Zou het niet ideaal zijn om je eigen achtergrondgeluid te kunnen ontwerpen voor je concentratie? Lifehacking heeft een verassing voor je!

Concentratie

Er is een dienst die je je eigen achtergrondgeluiden laat ontwerpen. Met elementen als regen, een kampvuur en een opname van een druk koffiehuis kun je jezelf onderdompelen in je eigen creativiteit.

Noisli

Noisli lifehacking concentreren

Noisli is de naam van de browser-variant. Op deze website kun je verschillende achtergrondgeluiden aan- en uitzetten en kun je het volume bepalen per element. Even geen inspiratie? Door op ‘Random’ te drukken kiest Noisli zelf een combinatie van geluiden en de knoppen ‘Productivity’ en ‘Relax’ geven een aangepaste combinatie voor productiviteit en ontspanning. Om geluidscombinaties op te slaan kun je een account aanmaken.

Noizio

Noizio OS X
Waar je met Noisli online je concentratie een boost kunt geven, kun je (als je in het bezit bent van een Mac of iPhone) met de app Noizio de dienst op je apparaat installeren. Een voordeel van de applicatie is dat je geen account hoeft aan te maken om geluidscombinaties op te slaan. Download de app hier voor macOS of iOS.

Trotse bezitter van een Android? Bekijk hier de alternatieven!

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

0 Comment

 • geertvlogman
  Posted 10/02/2016 5:59 pm 0Likes

  Top tip, precies wat ik zocht! Nu nog een app die de echte mensen om je heen wat zachter kan zetten:)

  • Lub Snoek
   Posted 21/02/2016 11:31 am 0Likes

   Als we zo’n app vinden ben je de eerste die het hoort, Geert!

Leave a comment

[wpterms id="3193"]