In verschillende accounts inloggen in Chrome met Identity Mask

Voor mijn werk beheer ik verschillende social media-accounts. Daarnaast beheer ik ook meerdere Gmail en Google Apps-accounts. De e-mailaccounts kan ik koppelen, maar sommigen heb ik liever apart. Ook heb ik voor specifieke klanten een apart Hootsuite en/of Bufferapp-account. In één browsersessie kan ik maar in één account tegelijk bezig zijn. Daarom werkte ik veel met de Incognito-modus van Chrome en soms in andere browsers.

Alles vanuit Chrome met Identity Mask

Gelukkig is er de extention Identity Mask. Deze extention werkt in Google Chrome en zorgt ervoor dat elk tabblad een nieuwe sessie wordt. Hierdoor is het mogelijk verschillende accounts naast elkaar in één scherm open te hebben. Bijvoorbeeld meerdere Twitter-accounts of e-mailaccounts. Klik op het icoontje van Identity Mask en je krijgt een nieuw tabblad waarin je een nieuw account kunt openen.

Ben je een Firefox-gebruiker? Kijk dan eens naar Multifox.

Identity Mask

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

7 Comments

 • Bart
  Posted 03/01/2014 8:53 pm 0Likes

  Zo simpel maar oooooooooooo zo handy! Tnx voor de tip : )

 • Jan Janssen
  Posted 24/12/2013 11:40 pm 0Likes

  Echt geweldig! Ik gebruikte de incognito-modus ook al voor dit doel. Eigenlijk zou dit een standaard functionaliteit in Chrome moeten zijn.

 • Freerk Terpstra
  Posted 20/12/2013 11:13 am 0Likes

  @Sietse Lastpass werkt bij mij wel in de incognito-modus. Heb je die functie wel geselecteerd? Bij Instellingen -> Extentions kun je aangeven welke extentions ook in Incognito-modus actief mogen zijn. Die staan standaard vaak op ‘uit’. Succes!

 • Sietse
  Posted 19/12/2013 2:23 pm 0Likes

  Jammer dat Lastpass niet meer werkt in de incognito-modus, als daar nog een oplossing voor is, zijn we helemaal rond. Desalniettemin is het sneller dan uit- en inloggen. Dank voor de tip.

 • Adri
  Posted 19/12/2013 11:13 am 0Likes

  Weet iemand of er ook zoiets is voor Safari?

 • Paul
  Posted 19/12/2013 10:57 am 0Likes

  Tot nu toe was ik altijd met mijn google apps account ingelogd in Chrome and heb ik Firefox openstaan om in andere google accounts in te loggen.

  Dit is echt handig. Bedankt voor de tip.

 • Silphya
  Posted 19/12/2013 10:08 am 0Likes

  Dit is echt geweldig!!!! Scheelt een hoop geswitch en geklungel. Thanks!

Leave a comment

[wpterms id="3193"]