Versla spam met een 10 Minute Mail

Voor de intensieve internet- en forumgebruikers hebben we hier de tip van de dag; een website waar je een tijdelijk e-mailadres kan opvragen. Dit is met name handig als je alleen een bevestigingsmail hoeft te beantwoorden. Ook is het handig om spam op te vangen.

Je kent het wel, je komt een interessant onderwerp tegen op een website maar voordat je verder kunt lezen moet je een email-adres invullen. Hoewel de meeste fora en websites wel te vertrouwen zijn, kun je maar beter voorzichtig zijn. Om te kijken wat je precies binnenkrijgt van een website of forum, zonder je eigen e-mailadres op te geven, is de website 10minutemail.com in het leven geroepen.

Spam

Minuten

Op de website 10minutemail.com is het mogelijk om een tijdelijk e-mailadres op te vragen welke na 10 minuten verloopt. Als je de website opent krijg je een scherm te zien waar het nieuw gegenereerde email-adres gedurende 10 minuten klaar staat voor gebruik! Tijdens deze 10 minuten kun je op de hoofdpagina je inbox bekijken waar alle berichten verschijnen die naar jouw adres worden verstuurd. Bij 10 Minute Mail is het ook mogelijk om 10 minuten extra op te vragen. Mocht je meer tijd nodig hebben voor je spam-test, dan kun je de timer herstarten.

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

[plista widgetname=plista_widget_belowArticle]