Webinar Slimmer werken met Evernote (22 augustus)

hangoutlive-666x500Op zoek naar een manier om slim samen te werken in Evernote?

Net terug van vakantie en vol goede moed van start met Evernote?

Je bent wel klaar om wat dieper in de mogelijkheden van Evernote te duiken?

 

Recent gaf ik de eerste Google Hangout on Air als Evernote Ambassadeur Zakelijk Gebruik over de verschillende mogelijkheden van Evernote. Enorm leuk om te doen en de feedback van de kijkers was enorm waardevol! We hadden meer dan 100 gelijktijdige kijkers en meer dan 300 reacties op het event.

Daarom is het tijd voor een opvolger! Op donderdag 22 augustus 16:00 – 17:00 uur geef ik wederom een gratis toegankelijk webinar over Evernote!

Onderwerpen webinar

In deze editie zal ik dieper ingaan op specifieke mogelijkheden van Evernote. Ik behandel de volgende onderwerpen

 • Integratie van Evernote met andere diensten als IFTTT en Powerbot for Gmail
 • Geavanceerde zoekopties in Evernote
 • Evernote en scanning
 • Integratie Skitch met Evernote
 • Evernote Business in teams
 • En als er iets nieuws is te melden zal ik dat zeker niet nalaten!

Alle onderwerpen zijn in eerste instantie geschikt voor de desktop versie van Evernote. Een webinar voor Evernote op de tablet zit in de planning!

Hoe schrijf ik me in?

Bezoek de Google+ Eventpagina en geef aan dat je er bij bent. Je zult dan tijdig nog een reminder ontvangen dat het webinar er aan komt.
10 Minuten voor aanvang van de Hangout posten we de URL van de livestream op Google+ en op Twitter. Tevens zullen we gedurende de sessie links posten naar gedeelde Evernote notitieboeken voor meer informatie en tips. Je kunt dan op de eventpagina de stream volgen én direct discussieren met de overige kijkers!

De Hangout on Air is in samenwerking met Evernote en zal live online worden gestreamed. Tevens is de video na afloop beschikbaar op Youtube. Ben je er weer bij? RSVP op de eventpagina en ik hoop je te zien op 22 augustus 16.00 uur!

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

2 Comments

 • Jochem Koole
  Posted 19/08/2013 12:59 pm 0Likes

  Zou graag deelnemen, maar gaat me helaas niet lukken de 22e. Ik neem aan (lees: hoop), dat jullie het webinar opnemen en later op de website plaatsen!?

Leave a comment

[wpterms id="3193"]