Weggeef Woensdag – Sony Xperia Z3

Als Microsoft vanaf vandaag Windows 10 weggeeft dan kunnen wij niet achterblijven. Dus een fantastische prijs in deze zomerse Weggeef Woensdag: de Sony Xperia Z3. Veel hoef je daar niet voor te doen. Slechts één vraag beantwoorden waarop iedereen het antwoord kan weten. Als je goed zoekt met onze tip!

Wat valt er te zeggen over deze fantastische prijs ter waarde van 650 euro? Sony is duidelijk goed bezig. Ze hebben inmiddels al menig hart veroverd met hun mooie Z-lijn. De Z3 is de nieuwste versie. Een high-end, waterdicht toestel die de concurrentie aangaat met onder andere de Samsung Galaxy S5. Als je de Sony Xperia Z3 voor het eerst in je handen krijgt, mag je wel even twee keer kijken om het verschil tussen deze en de eerdere Z2 te kunnen ontdekken. Sony heeft ervoor gekozen om weinig aan het design aan te passen. Hier is niets verkeerd aan. Het toestel is namelijk prachtig ontworpen.
De Sony Xperia Z3 beschikt net als zijn voorganger over een 5,2 inch full-HD IPS beeldscherm. Het beeldscherm is zo goed als identiek aan die van de Z2, maar Sony heeft er toch een klein verschil in weten te brengen. Dit zit hem in de helderheid. De Z3 bevat volgens Sony hun helderste scherm tot nu toe. Zo is het scherm in alle lichtomstandigheden goed te zien, dus ook in fel zonlicht en dit werkt erg prettig. Naast de hoge helderheid, presteert het beeld ook op de andere punten goed wat ervoor zorgt dat er een mooi beeld ontstaat. Zo is het contrast hoog waardoor kleuren van het scherm afspatten.
Prijs  €648
Besturingssysteem Android 4.4.4
Beeldscherm 5.2 inch Full-HD IPS (1920×1080)
Camera 20,7 megapixel (2,2 megapixel voorop het toestel)
Processor Qualcomm Snapdragon 801 Quad Core, 2,5 GHz
Werkgeheugen 3 GB
Opslaggeheugen 16 GB
Afmetingen 146,5 mm x 72 mm x 7,3 mm
Gewicht 152 gram
Accu 3100 mAh

Wat moet je doen?

We maken het je makkelijk deze keer. Beantwoord deze vraag: wat moet je absoluut niet doen op een openbaar wifi-netwerk? Het antwoord vind je hier! Volgende week maken we de winnaar bekend.
Fill out my online form.

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

1 Comment

  • Harrie Custers
    Posted 30/07/2015 2:28 pm 0Likes

    Wat je niet via een (openbaar) WIFI-netwerk moet doen is Internetbankieren

Leave a comment

[wpterms id="3193"]