Weggeefwoensdag: gratis 13 weken programma Slimmer en Effectiever werken (op herhaling)

Deze week weer een bijzondere weggeefwoensdag: Jos v.d. Voort v.d. Kleij geeft een E-coaching programma Slimmer en Effectiever werken weg! Dit programma kost normaal € 595,- exclusief BTW en de gelukkige winnaar krijgt het programma geheel gratis.

Wat moet je doen? Lees het artikel hieronder door en als het programma wat voor je is, schrijf dan een korte motivatie waarom jij een geschikte kandidaat bent voor dit programma. Uit alle inzendingen kiest Jos iemand die het programma het meest verdient.

Maar dat is niet alles:

 1. € 100,- korting!: Zoals je hieronder kunt lezen krijgen de lezers van lifehacking.nl een korting van € 100,-. Dus je betaalt maar € 495,-. Om de korting te krijgen is het volgende voldoende: Iedere lezer van het lifehacking.nl blog krijgt van mij die € 100,- korting op het programma. Je hoeft je enkel maar als zodanig bekend te maken om die korting te krijgen. KLIK HIER VOOR DE CONTACTPAGINA.
 2. Gratis cursus naar keuze op LeerSlimmerWerken.nl: In de email die je krijgt na het inzenden van je motivatie staat ook een code die je kunt gebruiken om gratis een cursus naar keuze te volgen op mijn digitale leeromgeving LeerSlimmerWerken.nl. De code is geldig voor 100% korting op een cursus naar keuze.
 3. Betaal in 5 maandelijkse termijnen van € 100,-:  € 495,- blijft een hoop geld. Helaas kan ik het niet nog goedkoper aanbieden. Ik kan wel de pijn wat verzachten door je in 5 termijnen te laten betalen. Dan heb je na 13 weken het volledige programma doorgelopen en hoef je nog maar 2 termijnen af te lossen.

Wat is het E-coachingprogramma Slimmer en Effectiever werken??

Jos legt uit: Steeds vaker werd mij gevraagd of ik ook coaching aanbied op het terrein van Slimmer en Effectiever Werken. Ik heb daarom besloten om een aangepast coachingprogramma aan te bieden. Individuele, 1 op 1 begeleiding is tenslotte veel effectiever dan een cursus of een training. De werkvorm is gebaseerd op 13 weken E-coaching.

In dit programma pakken we een aantal uitdagingen aan die iedereen tegenwoordig in het werk en privé tegenkomt. Ik help jou om te beginnen met de juiste keuzes te maken en efficiënter en effectiever te gaan werken. Het maakt voor dit programma niet uit of je vastloopt in de apps die je gebruikt of dat het de manier is waarop je de dingen aanpakt. De E-coaching sessies met mij zorgen er voor dat je een nieuwe weg in slaat. Een nieuwe weg die je in staat stelt om aan de chaos en de stress van alle dag te ontsnappen.

In de 13 weken van het programma krijg je antwoord op de volgende vragen:

 • Hoe ga je om met E-mail? Hoe voorkom je dat je verdrinkt in je Postvak IN?
 • Hoe ga je om met je dagelijkse werk? Hoe maak je slimme takenlijsten?
 • Hoe plan je jouw dag? Hoe krijg je de regie en het overzicht over jouw werkdag?
 • Hoe ga je slim om met de voor jou beschikbare tijd? Wat is effectief time management?
 • Hoe zorg je er voor dat je geconcentreerd kan werken? Hoe richt je jouw aandacht en focus op je werk?
 • Hoe moet je omgaan met uitstelgedrag? Welke slimme strategieën kun je hanteren?
 • Hoe leer je nieuwe gewoontes aan? Wat is ”ritueel” handelen en hoe zet je dat in voor je werk?
 • Hoe maak je maximaal gebruik van je creatieve drang en energie? Hoe moet je omgaan met al die nieuwe ideeën?
 • Hoe kan je meer doen met minder? Hoe wordt je productiever door te minimaliseren?
 • Hoe maak ik me de methode Getting Things Done snel eigen? (Bonus)
 • Hoe kan ik zoveel mogelijk papierloos werken? (Bonus)
 • Daarnaast is er gelegenheid om jouw specifieke vragen en thema’ s aan de orde te laten komen

Wat kost het en wat krijg ik allemaal:

3 maanden intensieve E-coaching: € 495,- exclusief BTW. Dit is inclusief € 100,- korting voor de lezers van lifehacking.nl. (anderen betalen € 595,- ex. BTW).

Heb je belangstelling? Stuur dan je motivatie om het programma GRATIS te kunnen volgen.

Dit is wat je allemaal krijgt:

 • Een voorbereidende mail met daarin een uitnodiging voor het doen van een Test op Uitstelgedrag en een persoonlijkheidstest gebaseerd op de BIG 5. (waarde € 100,-)
 • Een Skype sessie voor het bespreken van de uitkomsten van deze tests (waarde € 40,-)
 • Vaststellen extra thema’s voor de E-coaching sessies op basis van de eigen behoeftes.
 • De cursus “In 2 uur je e-mail de baas” op leerslimmerwerken.nl (waarde € 9,95)
 • De cursus ”Time Management (1): de basis” op leerslimmerwerken.nl (waarde € 29,95)
 • De cursus ”Getting Things Done in Outlook 2010” op leerslimmerwerken.nl (waarde € 19,95)
 • De cursus ”Implementatie Getting Things Done” op leerslimmerwerken.nl (waarde € 19,95)
 • 13 E-coaching sessies via Skype van een half uur (waarde 13 x € 40,- = € 520,-)
 • Eventueel oefeningen en opdrachten tussen elke Skype sessie
 • Onbeperkt e-mail contact gedurende de drie maanden van het E-coaching programma
 • Reflectieopdracht na elke sessie
 • Video opname van elke Skype sessie zodat je die kunt terugkijken

Het allerbelangrijkste wat je krijgt is 1 op 1, individuele begeleiding door een geaccrediteerde NOBCO Beroepscoach die zijn sporen al lang verdiend heeft. Ik ben al meer dan 10 jaar succesvol actief als coach en heb inmiddels meer dan 700 cliënten begeleid. Daarnaast heb ik meerjarige ervaring met E-coaching. Ik hanteer als werkvorm voor de E-coaching het ABC model van Waringa en Ribbers, ontwikkeld aan en gevalideerd door de Universiteit van Tilburg.

Dit is het meest complete en meest betaalbare E-Coaching programma op het terrein van Slimmer en Effectiever werken dat ik op dit moment te bieden heb. Dit programma omvat de elementen zoals hierboven omschreven en geeft je alle handvaten om effectiever en productiever te worden en efficiënter om te gaan met jouw tijd. Zowel in werk als privé.

De totale waarde van wat je krijgt is ongeveer € 740,- en daarbij is niet eens rekening gehouden met bijvoorbeeld de e-mail contacten omdat die lastig in geld uit te drukken zijn.

Nogmaals: de kosten voor dit intensieve programma zijn slechts € 495,- exclusief BTW. Dit is inclusief € 100,- korting voor de lezers van lifehacking.nl. 

Heb je belangstelling? Stuur dan je motivatie om dit programma GRATIS te mogen volgen.

Niet tevreden? Geld terug!

Heeft dit E-coaching programma geen waarde voor je dan laat je mij dat binnen 30 dagen na aanvang weten. En komen we er samen niet uit hoe het programma voor jou aangepast kan worden? Dan krijg je jouw geld terug. Dus je kan dit programma dus proberen zonder enig risico.

Alleen motivaties die via onderstaand formulier ingestuurd worden dingen mee voor deze weggeefwoensdag. Reacties die onder dit artikel in de Reacties geplaatst worden dingen NIET mee.

[gravityform id=”26″ name=”Weggeef Woensdag 3 maanden E-coaching” title=”false” description=”false”]

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

0 Comment

 • Jos v.d. Voort v.d. Kleij
  Posted 16/07/2014 2:01 pm 0Likes

  Ik dank alle inzenders voor gin motivaties. De winnaar heeft inmiddels bericht. Alle andere inzenders krijgen van mij persoonlijk ook nog bericht.

Leave a comment

[wpterms id="3193"]