Werk

Usem – Notitieblokken op steroïden

usemDe leukste ideeën ontstaan vaak uit de eigen frustratie. Zo ook bij Gijs. Hij wilde iets anders voor zijn visitekaartjes door blanco kaartjes met een eigen tekst steeds persoonlijk en uniek te maken. Maar hij vond niet wat hij zocht. Dus besloot hij ze zelf te maken. Dat resulteerde in de Usem kaartjes, per pakje van 50 te koop met handige opdruk. Zo is er een voorbedrukte weekkalender, daginvulling, gallery-formaat en de “Tableau de la troupe” om naar eigen inzicht te gebruiken. Natuurlijk ook het standaard notitievelletje, maar wel met titelruimte en fraai afgewerkt. Ik heb een paar van de Usem-blokjes in gebruik en inderdaad, ze zijn aardig om bij te hebben. Leuk voor de heb of om weg te geven.

over de auteur

Avatar

Frank Meeuwsen

Frank Meeuwsen is een onafhankelijk digitaal strateeg in zijn bedrijf The Incredible Adventure starts here... en oprichter van de website Lifehacking.nl. Tevens is hij voor Evernote de Nederlandse ambassadeur Zakelijk Gebruik.

Frank gelooft sterk in Getting Things Done. Nu nog het in de praktijk zien te houden. Je vindt hem vooral op Twitter en Google+.

Reageer

5 Reacties