Win een fraaie poster met lifehacks!

Het is natuurlijk ideaal om elke dag op Lifehacking de leukste en meest interessante tips en inzichten te lezen die je moeitelozer laten leven en je slimmer laten werken. Maar zou het niet handig zijn om de allerbeste Lifehacks op posterformaat ergens in huis of op kantoor te hebben hangen? Alex Croft heeft een mooie poster ontworpen met lifehacks die hij het afgelopen jaar heeft uitgeprobeerd. Elke lifehack wordt kort uitgelegd en geïllustreerd. Met deze poster aan de muur heb je altijd handige lifehacks bij de hand!

 

Check de video, je ziet zelfs één van onze lifehacks voorbij komen!

Liniaal

Croft heeft ook een aantal andere handige zaken toegevoegd: uitleg over de Heimlich manoeuvre (uit te voeren bij een blokkade van de luchtwegen, als iemand bijna stikt), mond-op-mond beademing, sneltoetsen voor op je PC of Mac en omrekentabellen voor afstanden en temperatuur. Onderaan de poster is een grote liniaal afgedrukt, voor als je even snel iets wilt opmeten.

Crowdfunding

Croft heeft de poster al ontworpen, maar heeft nog niet de financiële middelen om hem te laten afdrukken. Daar komt Kickstarter om de hoek kijken. Als hij vóór eind oktober het benodigde geld bij elkaar heeft, worden de posters op mooi papier geprint en verzonden naar de backers die hebben bijgedragen aan de realisatie van de poster.

Poster winnen?

Wij steunen het project maar al te graag door nu al drie posters aan te kopen. Als het zover komt, gaan we die natuurlijk weggeven aan de lezers van lifehacking.nl. Alex heeft zelfs toegezegd voor de winnaars een speciale boodschap op de achterkant van de posters te schrijven.

De kans vergroten dat het project doorgaat of gewoon direct zelf al een poster in de wacht slepen? Doneer dan zelf ook en draag bij aan de realisatie van dit project.

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

11 Comments

 • Harm Postma
  Posted 09/01/2014 10:17 am 0Likes

  Gisteren net aangemeld op lifehacking.nl en nu al kans maken op zo’n geweldige poster.
  Hoe snel kan je je leven hacken 🙂

 • Welmoed Verhagen
  Posted 27/10/2013 6:45 pm 0Likes

  Leuk om al jullie enthousiasme over de poster te lezen! In januari krijgen we de posters binnen en dan wordt ook de Weggeefactie gestart. Houd http://www.lifehacking.nl dus goed in de gaten om kans te maken op een poster!

 • san
  Posted 21/10/2013 7:21 pm 0Likes

  Als nieuweling in het lifehacking is zo’n poster wel geweldig om mij op weg te helpen!

 • Hilde
  Posted 16/10/2013 1:23 pm 0Likes

  Zou prachtig staan op mijn o zo witte muur van mijn nieuwe kantoor.
  Super!

 • Hein
  Posted 15/10/2013 3:09 pm 0Likes

  Wat een nuttige poster, ziet er echt cool uit. Zou mooi staan op mijn muur!

 • Sofie Vermaut
  Posted 14/10/2013 7:25 pm 0Likes

  Ik kijk echt uit naar deze posters – ze lijken me, op een haalbare wijze, een mens te kunnen bewegen tot ‘zijn leven veranderen/omgooien.

 • Sofie Vermaut
  Posted 13/10/2013 10:02 am 0Likes

  Ik weet het, Het Nieuwe Werken, veranderingen alom, nieuwe processen en ja, ook Paperless Offices – vaak worden ze (en niet ten onrechte) geïntroduceerd in onze werkplekken… Welnu, voor deze poster wil ik niet alleen een uitzondering maken – ik wil er zowaar een lans voor breken. Ik hoop er dan ook echt kans op te zullen kunnen maken, eens de wedstrijd er aan komt…

  • Welmoed Verhagen
   Posted 27/10/2013 6:44 pm 0Likes

   Leuk dat je zo enthousiast bent Sofie! Als het goed is krijgen we de posters in januari (2014) en dan zal ook de Weggeefactie bekend gemaakt worden. Houd onze site dus in de gaten!

 • Frank Meeuwsen
  Posted 12/10/2013 4:10 pm 0Likes

  Alex heeft zijn doel bereikt, dus de posters worden gemaakt! en wij gaan er dan 3 weggeven!

 • Frank
  Posted 09/10/2013 10:55 am 0Likes

  Wat een mooie poster en een leuk idee om je lifehacks zo te delen.

Leave a comment

[wpterms id="3193"]